Tangholm ved Fisketorvet færdigt til sommer

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Entreprenøren Casa er snart ved at være klar med øen Tangholm på Enghave Brygge. Det skriver Dagens Byggeri, der har været på besøg på byggepladsen.

Enghave Brygge Kanalby er seks kunstige øer der henholdsvis er udgravet på land og opfyldt i havnen. Tangholm er en af fire boligøer som entreprenørvirksomheden Casa har totalentreprisen på. Kærholm blev afleveret i 2017, Lyngholm i foråret 2020, og Nobelholmen og Tangholm afleveres i 2021.

I følge projektdirektør Sten Haudrum, Casa, er Tangholm inde i sidste fase, Casa vil løbende aflevere projektet frem mod sommer.

Tangholm er placeret på pynten helt ud mod havnen og mange beboere vil her få et kig både ned mod byen og ned mod Slusen. Øen er den største af fire boligøer med i alt 264 lejligheder fordelt i syv bygninger mellem 5 og 8 etager. Hver bygning har sit eget arkitektoniske udtryk, og de bygges helt tæt sammen og danner en slags hestesko med et stort grønt gårdrum i midten, som åbner sig ud mod vandet.

Bag Tangholmen ligger de mere eksklusive byhuse på Sivholmen. Her har NPV, der står for projektet, valgt at samle de mest eksklusive af boligerne – og der er fortsat enkelte ledige. De starter på små 12 millioner kroner.