Havnefronten er en gratis lokal avis, som tilstræber et så højt journalistisk og informativt niveau, at den rent faktisk læses og ikke blot ryger direkte til genbrug.

Avisen er en hybrid mellem et dagblad og en ugeavis – og derfor et stærkt medie især til husstande, som ellers siger nej tak til reklamer.

  • Hybrid mellem lokalavis og dagblad
  • Nærværende lokale historier
  • Engagement via arrangementer

På Havnefronten vil vi gerne være platform for hele lokalområdet, hvor friske nyheder, spændende kulturhistorier og viden deles med borgere, virksomheder og beslutningstagere for at understøtte sammensmeltningen af området langs havnen. Avisen skrives både af professionelle journalister – og at frivillige, der har interesse for journalistikken og lokalområdet. Derudover hjælper en masse frivillige med alt det praktiske på avisen.

Det bliver her, at du finder alle de lokale nyheder og hvor tingene bliver sat i perspektiv. Vi går tæt på, men giver også baggrunden – og bud på løsningen om muligt.

Bag Havnefronten finder du erfarne avisfolk, der siden 1989 har haft med aviser at gøre.

Ud over vores team her på siden, så har vi en række frivillige tilknyttede, som leverer alt fra billeder til en god kop kaffe. Vil du være med på holdet, så skriv til os på red@havne-fronten.dk

KONTAKT:
Vil du I kontakt med redaktionen, annonceafdelingen eller bestyrelsesformanden?
Du er velkommen til at emaile direkte til de/den relevante:
Redaktionen:
red@havne-fronten.dk
Tlf. 2623 7378

ANNONCER:
Det handler om at være i dialog med målgruppen. Ellers er der ikke den store grund til at annoncere.

Cirka 21.000 får Havnefronten ind ad postkassen hver 14. dag. Det omdeles med FK Distribution på tirsdage/onsdage i lige uger.

Vi vil gerne være lidt anderledes. Knap så mange annoncer – faktisk ikke mere end 50% – og bedre journalistik. Det giver flere læsere og dermed også mere kvalitet for annoncøren. Derfor koster vores annoncer lidt mere end i andre lokalaviser – og det er penge godt givet ud.

Hvornår udkommer Havnefronten?
Vi kommer hver onsdag/torsdag i lige uger i cirka 21.300 eksemplarer. – Undtagen i sidste halvdel af juli og mellem jul og nytår.

Deadlines:
Frist for indlevering af tekst & billedmateriale kan du finde på en pdf her:

Vil du høre mere om dine muligheder?
– så kan du ringe til os på 42 42 14 91
Du kan også sende os en email på vores annonce email:
annoncer@havne-fronten.dk

Udebliver avisen:
Lokalavisen Havnefronten uddeles for 85% vedkommende af FK Distribution, som sikrer, at den kommer ind af postkassen hos både private og virksomheder. Det er også FK Distribution, der står for uddeling af Cityavisen, Amagerbladet og mange flere. De sidste 15 % uddeles af vores egne bude.

Har du et “Nej tak til reklamer og ugeaviser” er det muligt i stedet at hente avisen på kulturhuse, medborgerhuse, biblioteker og udvalgte cafeer og butikker i vores udgivelsesområde. 

Cirka 21.000 får Havnefronten ind ad postkassen hver 14. dag. Det omdeles med FK Distribution på onsdage/torsdage i lige uger.

Abonnement:
Du kan altid gå online og læse vores blad – gratis.
Bor du uden for vores udgivelsesområde, så kan du også tegne et abonnement.

Havnefronten bliver sendt til abonnementerne samme dag det udkommer. Det er Postnord, der både distribuere avisen i lokalområdet (du får den gratis) samt leverer den til de betalende abonnenter landet over.

Vil du tegne et abonnement, så koster det 995 kr. for et år.
Send en email til adm@havne-fronten.dk med navn og adresse – så er du i gang.