Christianshavnervirksomhed vil sikre os den bedste pris

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Af Jesper Schou Hansen

Kender du den med, at der er prisgaranti på det nyeste tv? Altså, du kan få dine penge tilbage, hvis prisen findes lavere andetsteds – eller falder, efter du har købt produktet. Men hvor mange af os får tjekket det?

Det kan en ny app nu gøre for dig. Den hedder ”Tjommi” og er fra Christianshavn. Eller egentlig er den fra Norge og har den kendte norske hotelkonge Petter Stordalen som aktionær. Men nu er den rykket til Christianshavn og er klar til at indtage det danske marked.

App’en er en slags prismatch-app. Kigger man på, hvor mange penge danskerne bruger på at købe ting på nettet – omkring 32 milliarder kroner – er der basis for solide besparelser. Man lader Tjommi gennemgå sine køb eller uploader sin kvittering, og så tjekker Tjommi automatisk for dig, henter pengene hos butikken og sender besparelsen til dig.

 

Ny i Danmark
Tjommi har allerede været i gang i Norge, men er nu kommet til Danmark med en spritny løsning baseret på erfaringerne fra Norge, hvor butikkerne i første omgang ikke overraskende forsøgte at undgå udbetaling til kunderne. Det er der nu fundet en løsning på.

“Den nye app er 100 % automatiseret og enkel. Kombinationen af investeringen fra Petter Stordalen og en flytning til det innovative iværksættermiljø på Copenhagen FinTech Lab gjorde det muligt at tilpasse den og starte i Danmark på rekordtid”, fortæller Henrik Johannessen, der er idemand bag app’en.

Ideen startede som et mindre studenterprojekt i Norge i 2018 og tog fart i 2019, da teamet landede Petter Stordalen som hovedinvestor. Det lykkedes dem at få over 30.000 downloads i Norge, før de kom til Danmark. Den danske app kan hentes i app stores eller via www.tjommi.dk.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*