Engholmene får nye cafeer, restauranter og vinbar

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Developeren NPV, der står for udviklingen af Engholmene – kvarteret mellem Fisketorvet og Teglholmen – vil åbne kaffebar, italiensk restaurant, vinbar og café i området. Og allerede i slutningen af måneden åbner Nachbar – en helt ny kaffebar. Her bliver det muligt at købe bagværk eller snuppe en kop frisklavet mokka.

Ejendomsudvikleren NPV står bag, og det gør de, fordi de ønsker at støtte op om udviklingen af det lokale fællesskab på Engholmene.

Det fortæller Henrik Fabricius Fallentin, som af NPV er ansat i det nystartede Geppetto Group A/S, som står bag åbningen af Nachbar og senere skal åbne de øvrige serveringssteder.

Længst fremme er Geppetto Group altså med indretningen af det nye lokale serveringsted Nachbar, hvor der er ”lagt vægt på at skabe en rar og afslappet stemning med fokus på det enkle og naturlige”. Navnet Nachbar betyder nabo på tysk, og det ligger der selvfølgelig en særlig tanke bag.

”Med Nachbar har vi valgt at skabe en helt ny form for kaffebar. Vi har trukket torvet ind i bygningen gennem et helt specielt teglgulv og skabt en fortolkning af en stor hængepil i loftet. Her giver vi naboer og venner mulighed for at mødes om det store bord – og være sammen på en ny og spændende måde. Vi har ønsket at skabe et rum, hvor man mødes og aldrig vil føle sig alene. Med Nachbar har vi skabt noget helt unikt. Og som prikken over i’et giver vi området sin helt egen kaffe”, siger Henrik Fabricius Fallentin til Lokalavisen Havnefronten, der i et af de kommende numre vil fortælle mere om de øvrige initiativer, der er på vej.

 

Et fællesskab over kaffen

”Da vi skulle finde på et navn til Engholmernes nye kaffebar, var vi slet ikke i tvivl om, at det skulle tale ind i det fællesskab, der allerede er blandt Engholmerne. Det er sjældent, at man oplever et så stærkt fællesskab vokse frem på så kort tid i et nybygget område. Nachbar er en hyldest til det gode naboskab på Engholmene,” fortæller Henrik Fabricius Fallentin.

”Med Nachbar har vi ønsket at give Engholmerne et sted, som de oplever, er deres, og som er en integreret del af det daglige liv. Der vil være åbent fra tidlig morgen til sen eftermiddag, så det er både et sted, hvor Engholmerne kan hente friskbagt morgenbrød, eller sidde i solen og nyde en kop kaffe søndag eftermiddag. Vi har derfor også lagt vægt på at skabe en stemning, der både med indretning og servering holder samme høje standard, som man ser i arkitekturen og hele områdets identitet”, fortæller Henrik Fabricius Fallentin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*