EU-penge til klima-planer

Photo by Unsplash.com/@Ibrahim Boran
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Det er nu igen muligt for kommuner og lokaludvalg at søge EU penge til at få beskrevet grønne initiativer i forbindelse med klima- og energihandlingsplaner. Det skriver The European City Facility, EUCF, der er finansieret med EU midler.

Det er muligt at få 60.000 euro til at lave en grundig beskrivelse af de grønne initiativer. Men de midler håber EUCF, at flere står med et solidt redskab til at søge endelig finansiering til deres grønne klima- og energiløsninger. Selv kalder EUCF deres tilskud et ”første skridt i retning af en fuldt udviklet forretnings- og finansplan”.

Med det i hånden håber EUCF at investorer og finansielle institutioner dermed har de nødvendige oplysninger for at kunne vurdere de lokale grønne klima- og energiprojekter.

EUCF er et projekt der hører til EU’s Adelphi, Fedarene og Enviros programmet under EU’s Horizon 2020-forsknings- og innovationsprogram. Der har tidligere været afvikling ansøgningsrunder og her opnåede to danske projekter fra henholdsvis Nyborg og Samsøe støtte.

Abo

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*