Lokalavisen Havnefronten 4.-5. november 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

De politiske plakater udsættes for massivt hærværk. Det viser et rundspørge Havnefronten har lavet til de politiske partier. Over alt i byen hives plakater ned, brækkes over eller males på. Hos Københavns Politi advarer man mod hærværk på plakater. Det er strafbart og Københavns Politi har allerede uddelt en bøde til en 23 årige mand, der begik hærværk på plakater på Christianshavn.

Så annoncerer Socialdemokratiets politiske ordfører, at inden for de næste fem år skal der gang i udviklingen af de næste områder i København: Kløverparken, Refshaleøen og Lynetteholmen.

Så har Teglholmen fået et nyt spisested – Spiseriet – i TDC pensionskasses omstridte byggeri ved kajen, hvor de lokale nu bydes velkommen inden for. Havnefronten har været fordi den nye restaurant.

Og så har vi været fordi en af Sydhavnens beboere, der med sit kamera har skildret sit lokalområde med en række fantastiske billeder.

Og så er vi forbi et par nye åbninger. På Banegaarden i DSB byen bag Fisketorvet er et nyt bageri på vej og på Bryggen har By Janice gang i arbejdet med at gøre sin online shop til også en fysisk butik.

Det er meget mere i denne uges udgave af Havnefronten, som er lidt større end normalt på grund af et 8 siders reklameindstik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*