Lokalavisen Havnefronten 5.-6. maj 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Det bliver dyrere at bygge Sydhavnsmetroen end oprindelig planlagt og den er fortsat forsinket. Men de gode nyheder er, at den – i forhold til den opdaterede tidsplan – er på skinner og klar i 2024. Så har naboklager – fra en enkelt borger – gjort livet surt for et socialt tilbud på Christianshavn, der nu tvinges ud i et større papirarbejde for at få ændret status på hvordan lokalerne anvendes.
Og også på Christianshavn er man igen på top 10 – over steder med p-afgifter. Det er formentlig overvejende gæster til Christiania, der er årsagen. I hvert fald er det Bådsmandsstræde, der banker ud i statistikken. På Københavns Rådhus siger man mere eller mindre lige ud, at det skyldes en specielt type mennesker, der i forvejen mener, at samfundet skal have fingeren.
Så rykker det en smule med den kommende busterminal ved Dybbølsbro. Lokalavisen Havnefronten har ad omveje opstøvet en tegning om hvordan det kunne komme til at se ud – og talt med kommunen om hvor de og Vejdirektoratet er henne i processen.
Over på Bryggen (og over hele byen) er man godt igang med at åbne byens spisesteder. Vi har været forbi Tobis – som er en cafe – og Allouette, der har en Michelinstjerne – samt en glimrende smørrebrødsbeværtning ved Toldbold.
Den der barnedåb… den er der ikke mange undskyldninger for ikke at få holdt, for nu tilbyder Kirkeskibet i Sydhavnen drop-in-dåb. Nu bliver det altså ikke meget nemmere.
Der er – og mega meget andet – kan du læse om i Havnefronten. Kvit og frit. Du kan også hente avisen i områdets supermarkeder m.v.

 

.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*