Ny kapital til Lagkagehuset

Foto: Ghita Katz Olsen / Havnefronten
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Lagkagehuset, der har sine rødder på Christianshavn, har ekspanderet kraftigt, og samtidig har coronaen ramt. Begge dele koster penge. Så nu har ejerne Nordic Capital og L Catterton måttet indskyde 200 millioner kroner ekstra i aktiekapital.

Pengene skal bruges til fortsat at åbne nye butikker – ikke kun i Danmark, men også i England og USA. Ifølge Jason Cotta, administrerende direktør i Lagkagehuset, går det godt både for bagerier i lokale byområder og drive-in-bagerier, og online tilstedeværelse er styrket både i Danmark og internationalt.

”Kombineret med en snarlig tilbagevenden til noget, vi kan kalde en form for normal, tror vi, at vi kan sikre yderligere fodfæste på de markeder, vi opererer i”, siger Jason Cotta.

Nordic Capital og L Catterton købte i 2017 Lagkagehuset. Siden har de to ejere skudt over en milliard kroner ind i kæden, der i dag beskæftiger mere end 3000 medarbejdere. Lagkagehuset har 103 butikker i Danmark. Derudover driver bagerkæden 13 bagerier i London og tre i New York.

Jesch

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*