Pant på hårprodukter hos Christianshavn-frisør

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Tekst: Mikkel Bækgaard

 

For fremtiden skal det være slut med bare at smide sin brugte hårstyling-emballage ud. Hos frisørsalonen Reboot Organic på Christianshavn – og i resten af Park Styling-kæden – indfører man nu pant på emballagen til hårprodukterne. Således vanker der tyve kroner i hånden, hver gang man returnerer et stykke emballage til salonen

Siden den første december er der penge at hente, hvis du sørger for at levere emballagen tilbage til butikken, når du har brugt dit hårprodukt op. Hos Reboot Organic på Christianshavn – der i øvrigt skifter navn til Park by Reboot Organic – indfører man nemlig pant på emballagen af Park-kædens egen serie af hårprodukter. Det betyder, at man nu betaler tyve kroner i pant, som man så får retur, når man afleverer den tomme emballage i butikken – eller i en anden af Park-kædens butikker.

Bag Park by Reboot Organic står Rikke Vergmann og Michelle Borg Clausen, og de glæder sig over det nye, bæredygtige initiativ, som er en del af et generelt fokus på at have en mere både miljø- og familievenlig salon.

Fokus på bæredygtighed

“Efter at vi begge er blevet mødre, er vi blevet mere emsige med kemikalier – også når det kommer til hårprodukter. At få børn var også med til at skubbe til vores fokus på, hvad der er i produkterne, og hvad vi står med i hænderne hver dag. Vi kan godt lide det grønne koncept, og at der for eksempel ikke er parabener i. Vi har også haft ekstra travlt, efter vi er begyndt at køre med duftfri behandlinger i salonen. Der er rigtigt mange, der ikke vil have parfume i deres produkter og behandlinger”, siger Michelle Borg Clausen.

Således er panten på emballagen en naturlig forlængelse af det bæredygtige fokus.

“Vi håber på, at man ved at få tyve kroner i pant for emballagen husker at returnere den. Dermed er man med til at tage et ansvar for, hvor plastikken ellers ville havne”, siger hun videre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*