Sidste etape af kontorbyggeri ved Fisketorvet klar til efteråret

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Af Anders Bo Petersen

 

Det er gået rigtig godt med at udleje Skanska-kontorbyggeriet ”CPH Highline” ved siden af Fisketorvet. Der er nu kun ét ledigt lejemål i bygningen på 1.280 m2 med plads til ca. 80 medarbejdere beliggende på de øverste etager med udsigt over København – og det bliver klar til indflytning i 3. kvartal 2021. Alt andet er lejet ud.

Det glæder man sig naturligvis over hos Skanska, der havde grunden stående i en årrække, før det blev gunstigt at bygge på stedet.

Seneste lejer er børsnoterede Nordnet, der til sommer vil flytte ind i deres nye hovedkontor, hvor de også får plads til at vokse.

”CPH Highline byder på nogle attraktive rammer, som er vigtige for vores medarbejdere. Der er et smukt, maritimt nærmiljø og en meget unik tagterrasse. Rammerne og miljøet kan noget helt særligt og er med til at underbygge de værdier, vi står for i Nordnet”, siger Anne Buchard, der er landechef i Nordnet og flytter ind i juni 2021.

 

Attraktiv placering

CPH Highline er opført som en flerbrugerkontorejendom – det vil sige med plads til ikke kun en, men flere virksomheder. Med placeringen ved siden af Fisketorvet er man midt i et – hvad en ejendomsmægler ville kalde – eksklusivt erhvervs- og boligområde. Der er på Havneholmen snart egen metrostation – den kommer på hjørnet af Fisketorvet ud mod netop CPH Highline. Der er også let adgang til lufthavn og motorvejsnettet – og så ligger Dybbølsbro S-togs station skråt overfor.

Skanska har fra starten forsøgt at gøre lidt ekstra ud af lejeforholdene, der blandt andet byder på en fælles økologisk kantine og med mulighed for blandt andet at dyrke yoga, udendørstræning, kajakroning, havnebadning m.m.

CPH Highline er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter og er inspireret af New Yorks populære High Line, der bugter sig mellem Manhattens skyskrabere med bygningens tagterrasse som det sociale samlingspunkt og mødested.

CPH Highline huser allerede lejerne GlobalConnect og SAS Institute, som flyttede ind i december 2020. Herudover har Pandora, Handelsbanken, BDO og L’Oréal valgt at placere deres hovedsæde på Havneholmen.

Skanska forventer, at anden og sidste fase af byggeriet på Havneholmen – ”CPH Pulse” igangsættes medio i 2021. Det bliver en bæredygtig erhvervsejendom på 15.500 kvadratmeter med masser af fælles faciliteter og services og egne tagterrasser til de enkelte lejemål.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*