Christianshavner-mægler vil lade ny teknologi hjælpe på trængt boligmarked

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Der er vendt op og ned på boligmarkedet, hvor der, i modsætning til tidligere, nu mange steder er tale om købers marked.

Det har fået Frederik Gilsfort fra EDC Christianshavn til at bruge en helt ny service, som bedst kan beskrives som et omvendt køberkartotek.

Med den nye funktion kan en potentiel boligsælger abonnere på ordningen, så den interesserede sælger får besked, så snart en køber opretter et ønske, der matcher sælgers ejendom. Det er gratis og uforpligtende for boligejeren at tilmelde sig overvågningen.

”Det ændrede boligmarked kalder på nye løsninger, og vi har derfor tænkt i at skabe en funktion, hvor nysgerrige, potentielle boligsælgere gratis og uforpligtende kan teste deres bolig i forhold til køberne i markedet, inden han eller hun indgår en mere forpligtende aftale med ejendomsmægleren”, siger Frederik Gilsfort fra EDC Christianshavn.

 

Boligejere får match

”I det almindelige køberkartotek er det køberen, der noterer sine ønsker til en ny bolig op for derefter at få besked, hver gang der kommer en bolig til salg, der matcher køberens ønsker. Den nye funktion kan bedst beskrives som den omvendte funktion, hvor det er boligejeren i salgsovervejelser, der lægger nogle data om sin bolig op i systemet, og så får besked, hver gang en potentiel køber med en matchende profil tilmelder sig køberkartoteket”.

Frederik fortæller, at den nye funktion kan hjælpe med at skabe klarhed over den aktuelle situation på boligmarkedet: ”Jeg møder boligejere, der går rundt med en opfattelse af, at salget er gået helt i stå, mens andre modsat har en forventning om, at deres bolig kan sælges hurtigt og til samme pris som for et år siden. Begge opfattelser er oftest forkerte. Med den nye funktion kan sælger få et reelt billede af, hvor stor aktuel interesse der er for netop hans eller hendes bolig”.

Når en boligejer opretter sin ejendom i funktionen, skal der angives en forventet salgspris. ”Mange boligejere har en fornemmelse af, hvad deres bolig er værd, men i lyset af de store omvæltninger på markedet, er det altid en god idé at få en opdateret vurdering. Det tilbyder vi naturligvis at give et bud på i form af et Salgstjek, der både gratis og uforpligtende”, lyder det fra EDC-mægleren.

Hos EDC er mere end 100.000 boligkøbere registreret i køberkartoteket, hvoraf godt 60.000 kan udsøges med specificerede ønsker til ny bolig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*