Halloween, hekse og skeletter på Kirkeskibet 2450

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

”Levende hekse, der rører rundt i blodsuppen, klaverspillende skeletter, zombier, som laver popcorn over bål… og meget mere. Det sker til Halloween på Kirkeskibet 2450. Skal du med?”, spørger de fra Sydhavns Sogn

Sydhavn Sogn har intet mindre end verdenspremiere på Halloween på Kirkeskibet 2450, der ligger ved Alfred Nobels Bro på Teglholmen. I dagens anledning er skibet blevet invaderet af zombier, hekse, kæmpe-edderkopper, mumier og skeletter, og det lyner, tordner og lyser rødt i mørket.

”Halloween er en oplagt mulighed for på en god og underholdende måde at tale med børnene om døden og alt det uhyggelige. Det er vigtigt, at kirken deltager i alle de traditioner og fester, som foregår ude i den virkelige verden, der omgiver os. Derfor fejrer vi selvfølgelig også Halloween – og vi glæder os til at give den gas med en masse uhygge i børnehøjde på Kirkeskibet!”, siger præst Morten Sternberg.

Aftenen byder på (U)hyggelig halloween-gudstjeneste i børne-monster-højde, halloween-workshops, hvor man kan lave lanterner og uhyggelige kastanjedyr samt popcorn over bål. Arrangementet rundes af med et lys-optog igennem byen, hvor sidste stop er ‘kirkegårdshaven’ ved Koralbadet inden alle monstre/spøgelser/hekse/zombier slippes ud i natten. Aftenens menu er blodsuppe med orme, mumiehorn, gravkammerkage, sødt spøgelse- og heksebryg med øjne.

Pris: Fri entré og ingen tilmelding! Der er dog et begrænset antal pladser, og det er først til mølle.

1 måltid mad koster: voksne/25 kr. – børn/ gratis

Aldersgruppe: ca. 5-12 år

.

Hvor: Kirkeskibet 2450, Topstykket 20, 2450 KBH SV
Hvornår: mandag den 31. oktober kl.17-19

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*