Lokalavisen Havnefronten 1.-2. juni 2022

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Havnefronten er på gaden med en række historier, der dækker byen og dens liv. Herunder at et kritiseret kryds ved Dybbølsbro nu skal bygges om. Den foreslåede løsning synes politiet imidlertid ikke rigtig løser problemet – men indvendingerne har ikke fået forvaltningens embedsmænd på andre tanker.

Så er årets havneværter stukket til søs, for at hjælpe med at guide folk igennem – og politiet har startet årets indsats. I år siger politiet, at de vil have yderligere fokus på ulovlig badning i havnen. Det er nemlig kun tilladt at bade i havnen, hvis man bruger badezonerne eller havnebadene. Alle andre steder er badning ulovligt – også selvom der både er træbrygge og stiger, man kan bruge til at komme op med. På Havnefronten forudser vi politiet får rigtig travlt på varme sommerdage, hvor der foregår en massiv badning uden for de tilladte områder.

På Islands Brygge kunne de godt bruge nogle flere natteravne, og det får vi en snak med den nye formand Elisabetta Berthou omkring.

Så får Torvegade på Christianshavn en ordentlig overhaling. Der er nemlig en check på 54 millioner kroner på vej til cykelstierne, så der er meget at glæde sig over hvis man cyklist. De bliver bredere og det går ud over busbanerne. Busserne får til gengæld prioritet i vejbanen. Så synes du bilkøen gennem Christianshavn kan være sej, så bliver det kun værre fremadrettet.

Det og en hel masse andet kan du læse om i Havnefronten – helt gratis. God fornøjelse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*