Lokalavisen Havnefronten 21.-22. september 2022

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Du læser den sidste trykte udgave af Havnefronten, for nu udkommer avisen udelukkende online, hvor vi løbende bringer nyheder primært om det, der sker i Havnefrontens område.

Til gengæld står det stadig skidt til for Københavns Roklub, som fortsat risikerer at blive spærret inde af en bro, som man åbenbart hos de ansatte i Teknik- og Miljøforvaltningen synes lå så fint præcis der, hvor roklubben sætter både i havnen. Imidlertid spærrer bådene for så hele arealet, at det vil være en rimeligvis dårlig ide, at lægge en bro der. Som det ser ud i øjeblikket, så har Københavns Kommune fedtet regningen for en løsning af på roklubben.

Hekla Park på Islands Brygge skal udvides for 75 millioner kroner, der skal bruges på kunstgræs. Det har politikerne besluttet i årets budgetforlig. Det glæder naturligt nok formand Claus Lolk Frederiksen. Så må han bare håbe på, at de lystige svende i Teknik- og Miljøforvaltningen har mere styr på processen denne gang – og ikke igen bruger otte år om at etablere en kunstgræsbane. Det gjorde de nemlig med Heklas første bane.

Knap så begejstret er Havnefrontens madanmelder Mikkel Bækgaard, for efter 150 artikler gennem mere end fem år, så takker han af som skribent med en historie, som samler op på en masse af de dejlige besøg, som man kan gøre sig langs havnefronten.

Det og meget mere i denne uges udgave af avisen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*