Lokalavisen Havnefronten 23.-24. februar 2022

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

En af Københavns mest populære hot-spots – Havneparken på Islands Brygge – ligger øde hen hele vinteren, mens den om sommeren kan koge over. Men er det en fornuftig måde at bruge området på? Nu vil den lokale grundejerforening har opbakning til at starte en offentlig dialog om bruge.
Så er en ny blomsterhandler rykket ind på Sluseholmen og vi har været forbi og taget en snak med områdets nye forretningsdrivende. Det har vi også gjort på Christianshavn, hvor vi har besøgt Hooked. Der serverer britiske Matthew uprætentiøse fiskeretter helt uden hvide duge og sølvbestik.
Det er et lille år siden at Line Lauf fik åbnet sin lille frisørsalon på Christianshavn – og undskyld Line, at vi ikke har været forbi før. Men nu har vi så skrevet en historie om bydelens måske mest intime frisør. Vi har faktisk også besøgt et fjerde hold iværksættere – nemlig et hold frisører i indre by – denne gang en mere klassisk herrefrisør.
Og så har vi været forbi sagen om husbåde i Teglværkshavnen – som måske er ved at finde sin løsning. Det og rigtig meget mere kan du læse i Havnefronten som vores bude netop er blevet færdige med at runddele i områderne langs havnefronten. God læselyst.

 

Lokalavisen Havnefronten 23. 24. Februar 2022 Komprimeret

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*