Politiet skruer igen op for indsatsen på Christianshavns Torv

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

I årtier har Christianshavns Torv fra tid til anden tiltrukket sig opmærksomhed. Ofte af den lidt mere uønskede karakter. I øjeblikket sker det igen, konstaterer man hos Københavns Politi, som derfor går igang med endnu en indsats på torvet.

”Vi har den seneste tid fået flere henvendelser fra borgere omkring Christianshavns Torv, der er utrygge på pladsen, fordi en større gruppe socialt udsatte borgere fylder meget på stedet. De kommer af og til i konflikt med hinanden internt, og det kan være højlydt og i nogle tilfælde også fysisk. Derfor har vi skruet op for vores fokus på torvet”, siger leder af nærpolitiet på Amager, Bjarke Alberts.

Amager nærpoliti har derfor øget antallet af tilsyn med Christianshavns Torv og dialogen med både gruppen af udsatte borgere og beboere i området, ligesom samarbejdet med de lokale myndigheder, der arbejder med socialt udsatte, er blevet styrket.

Pavillon på torvet

Som en del af det arbejde og indsatsen for at styrke trygheden på torvet, stiller Amager nærpoliti og en række samarbejdspartnere en pavillon op på Christianshavns Torv på onsdag den 28. september 2022 kl. 16-18, hvor alle borgere i området er velkomne til at komme forbi for at få en snak.

Foruden de lokale betjente i området vil Hjemløseenheden København, Christianshavns Lokaludvalg, Sikker By, Det Grønlandske Hus og Metroselskabet også deltage.

Er du forhindret i at kikke forbi, men har en bekymring i området, du gerne vil vende med politiet, kan man altid kontakte din lokale betjent. Du finder det direkte nummer på www.dinbetjent.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*