Britiske R&B-artist Mahalia erstatter Jada på O Days på Refshaleøen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Den københavnske festival O Days præsenterer i dag de sidste musiknavne til festen på Refshaleøen, der finder sted fra d. 3. – 5. august. De nye artister fuldender årets musikprogram, der byder på britisk R&B, elektroniske DJ-sets og dansk ‘nordicana’. Det skriver festivalen i en pressemeddelelse

.

De nyeste, og sidste, tilføjelser til årets musikprogram på O Days er Mahalia (UK) og eee gee (DK), som sammen med de nyligt annoncerede DJ-grupper; britiske Girls Don’t Sync og danske FLADY, fuldender lørdagens program med et stærkt kvindeligt islet.

“Vi er vildt glade for, at vi nu kan sætte et endeligt punktum for årets musikprogram og præsentere de sidste navne for vores gæster. Mahalia er en lysende stjerne på den britiske R&B scene og et ekstremt stærkt livenavn. Hendes nye album ‘IRL’ er lige på trapperne og det bliver eneste mulighed for at opleve hende i Danmark i år”, siger Theodor Clausen, musikchef i O Days’ ledelsesgruppe.

.

Dansk på programmet

“På den danske front glæder vi os over at byde velkommen til det fremadstormende talent eee gee. Hendes debut album “Winning” var et af sidste års bedste danske album, og vi glæder os til at opleve hendes unikke mix af countrypop og svævende disco”, siger Theodor Clausen.

Mahalia træder ind som erstatning for Jada, som måtte aflyse sine sommerkoncerter grundet komplikationer med sin graviditet.

Det endelige program er derfor som følger:

– Torsdag den 3. august optræder Emma Sehested Høeg, Kind mod Kind, Kokoroko, Gop Tun DJs, Nia Archives og Todd Terje.

– Fredag den 4. august optræder Skatebård, Venbee, Fyraftensboogie, Julie Pavon, First Hate, JOY (Anonymous) og Underworld.

–  Lørdag den 5. august optræder eee gee, Svaneborg Kardyb, GAZZI, JJ Paulo, FLADY, Yendry, Nooriyah, Mahalia og Girls Don’t Sync.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*