By & Havn indbyder til faglig talk om stormflodssikring af hovedstaden

Havnetalk. Foto: By & Havn.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Hvordan skal vi stormflodssikre vores byer, når vejret bliver gradvist voldsommere? Det spørgsmål prøver By & Havn at belyse med et nyt arrangement. Det skriver By & Havn i et nyhedsbrev

.

Den 5. december er det præcist 10 år siden, at vinterstormen Bodil rasede over Danmark og pressede store mængder vand ind i fjorde, Københavns Havn og op langs Sjællands nordkyst til stor skade på boliger, veje, strandområder og havne.

Men hvad er der sket siden Bodil ramte? Hvilke stormflodssikringsprojekter satte stormen i gang i København, nabokommunerne og resten af landet? Og er vi klar til, at den næste stormflod rammer? Og kan eksperterne give et bud på, hvornår en ny stormflod viser sig?

Alt det forsøger By & Havn at give svar på. Derfor inviterer man til en faglig talk om stormflodssikring i anledningen af 10-året for stormen Bodil. Man har inviteret en række deltagere med forskellige perspektiver på fremtidens klimaudfordringer:

Københavns Kommune, Danmarks Metrologiske Institut (DMI), Københavns Universitet, Realdania, Dragør Kommune, Sund & Bælt, COWI og By & Havn.

.

Tid og sted

Arrangementet finder sted: Tirsdag den 5. december 2023 kl. 16.30 – 19.00. Det sker hos By & Havns udstillingslokaler og gamle arkiv, Nordre Toldbod 3, 1257 København K.

Det er gratis at deltage, men kræver bindende tilmelding. Først-til-mølle-princippet via billetto.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*