Fisketorvet vil bygge bro mellem virksomheder og ledige

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Fisketorvet er klar med den årlige Karrieredag den 4. oktober. Her kan man både få hjælp til sit CV og ansøgning, men man kan også få taget et professionelt portrætfoto og få et indblik i den gode videoansøgning.

.

I Danmark er der lige nu mere end 80.000 mennesker i en arbejdsdygtig alder, der går rundt uden et job – og derfor inviterer Fisketorvet endnu engang til den årlige Karrieredag,. På dagen kan jobsøgende i alle aldre hente inspiration fra spændende talks, få taget et professionelt billede til deres CV og få en hjælpende hånd til den gode videoansøgning med hjem.

”Med Karrieredagen ønsker vi hos Fisketorvet at skabe et bånd mellem virksomheder og ledige på en dag, hvor vi forsøger at give deltagerne så meget inspiration med hjem, som vi kan. I år vil dagen sætte fokus på muligheder for opkvalificering af deltagerne gennem spændende talks, mulighed for sparring og networking. Der er stadig ledige pladser for tilmelding til Karrieredagen d. 4. oktober, men vi har selvfølgelig et begrænset antal pladser, så det er bare med at tilmelde sig hurtigst muligt,” siger Helle Garcia Korndal, chef for butikscentret Fisketorvet, der er ejet af Unibail-Rodamco-Westfield.

.

Stort fokus på videoansøgninger

Hos Fisketorvet har man set en stigning i arbejdsgiveres anvendelse af videoansøgninger i ansættelsesprocessen. Derfor vil der til Karrieredagen være fokus på, hvordan man skaber en effektiv videoansøgning.

”Vi kan se, at recruiters og markedet generelt i stigende grad efterspørger videoansøgninger fra potentielle kandidater, eller i hvert fald har det som en mulighed. Denne trend vil vi gerne imødekomme ved hjælpe de fremmødte på Karrieredagen med gode tips og tricks til at lave den gode videoansøgning. Konkret betyder det, at vi har inviteret nogle dygtige folk fra produktionsselskabet Bifrost til at holde et oplæg, der forhåbentlig vil give de fremmødte en masse gavnlig viden til, hvordan de får mest muligt ud af videoansøgningen. Samtidig får deltagerne en god onepager med konkret vejledning til den gode videoansøgning med hjem,” siger Helle Garcia Korndal.

På karrieredagen vil Fisketorvet involvere udvalgte butikker og virksomheder, hvor fx Ocean Outdoor Denmark, Salling Group og Securitas vil holde oplæg om, hvordan jobansøgningen ser ud fra arbejdsgivernes side af bordet og komme med tips og tricks.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*