Havneparken på Bryggen topper take away liste

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Når solen skinner, så strømmer folk til de grønne områder. Og selvom Bryggen hverken lider af mangel på pizza, shawarma eller sushi shops, som bestiller flere og flere takeaway til opholdet på plænen. Det skriver bestillingstjenesten Foodora.

.

Det er hver femte bestilling, der havner i de rekreative områder ved Islands Brygge, Nordhavn og i Kongens Have. For en måned siden var det nu. Ifølge Oliver Frost er det en tendens, som kommer til at vokse yderligere i takt med teknologien og et ønske om at få mest ud af ens tid.

“Det er en ret vild udvikling lige, hvor vores bude suser ud til mange af byens samlingspunkter. Vi vil gerne bruge tiden sammen og i solen – og her er en levering lige til strandtæppet jo en lille hverdagsluksus. Så slipper man også for at stå i kø og vente på sin mad i de travleste perioder – og har mere at vælge imellem”, siger Oliver Frost, der er landechef for Foodora.

.

København har nogle af Danmarks travleste områder

Af tallene fremgår det, at Islands Brygge og Nordhavn i København er blandt de travleste områder for takeawayleveringer i hele Danmark lige nu. Ifølge Oliver Frost er udviklingen en del af en større bevægelse blandt danskerne, der virkelig har taget convenience og ny teknologi til sig.
“Teknologien betyder, at vi nemt kan swipe os til en lang række tjenester – uanset om det er mad, dagligvarer eller et transportmiddel. Det giver mere tid i hverdagen – om det er til hygge i solen med god mad eller kvalitetstid med familien. Jeg forudser, at vi kommer til at få langt mere glæde af mulighederne i fremtiden”, siger Oliver Frost.

.

Top fem hotspots til udbringning af mad i Danmark lige nu:

  • Islands Brygge, København
  • Nordhavn, København
  • Aarhus Ø, Aarhus
  • Kongens have, København
  • Odense Havnebad, Odense
  • Aalborg Havnebad, Aalborg

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*