KBH Havn appen findes nu også på engelsk

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

I slutningen af juni lancerede By & Havn appen KBH Havn der samler hele Københavns havn i din telefon. Siden er den blevet downloadet mere end 18.000 gange. Nu findes appen også på engelsk. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

.

Det er ikke altid man hverken som besøgende eller fastboende måske er helt stærkt i hvad man egenlig må bruge havnen til. Må man f.eks bade hvor man vil? Hvad må man i havnen? -Hvor ligger det nærmeste badested? -Hvor stærk er strømmen ved Slusen? -Hvor varmt er vandet? -Hvor skal jeg padle hen på mit SUP board? -Hvor højt er UV-indekset? -Hvor ligger det nærmeste toilet? -Hvilke fiskearter kan man fange i havnen – og hvor og hvornår?

Alt det – og meget andet – hjælper By & Havns nye app, KBH Havn, med. Hvad enten du elsker at bade, sejle, stå på paddle board ro kajak eller er ude med (fiske)snøren, så finder du masser af råd, regler, tips og tricks i appen.

I kraft af en kampagne på sociale medier og i bybilledet har rigtig mange taget appen til sig. Med den seneste version er målgruppen udvidet, da alt indholdet nu er oversat til engelsk, som kan vælges som sprog efter startskærmen.

Det sker som konsekvens af, at mange af havnens brugere er udlændinge – enten turister eller mere fastboende – som af indlysende årsager ikke har haft gavn af en app på dansk. Og selvom der findes oversættelsesværktøjer, så er det nu engang lettere med en app, der også er på engelsk.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*