Kinas største messe – Canton Fair – slog vejen forbi havnefronten

Fra højre: Gao Xingle Chinese Embassy, Xu Bing, Deputy Director General of China Foreign Trade Centre . Director Jens H. Nielsen DI, Klaus Mygind Copenhagen City Council. Foto: Hasse Ferrold / Havnefronten.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

For mange danske virksomheder, har Canton Fair været vejen in på det kinesiske marked. Enten for at sælge danske varer i Kina, finde kinesiske producenter til danske produkter eller for at finde kinesiske produkter til det danske marked.

.

For at være med til at understøtte handlen, som led et knæk med corona – blev promotionskonferencen for den 133. Canton Fair afholdt på Radisson Scandinavia på Islands Brygge.

Arrangementets værter var den kinesiske ambassades økonomiske og kommercielle kontor, Dansk Industri og China Foreign Trade Centre. 60 repræsentanter fra dansk erhvervsliv deltog. Counselor Gao fra den kinesiske ambassade, direktør for DI, Jen Holst-Nielsen, og Xu Bing, vicegeneraldirektør for China Foreign Trade Center, delte indsigt i bilateral handel mellem Kina og Danmark samt højdepunkterne fra den 133. session af Canton Fair, som afholdes on-site og online den 15. april – ligesom medlem af Københavns Borgerrepræsentation og Bryggebo Klaus Mygind, SF, talte på konferencen.

Ifølge Counselor Gao er Canton Fair, som Kinas største messe, et vindue for Kinas udvikling og åbning af udenrigshandelen. Han opfordrede danske virksomheder til at gribe mulighederne for at udvikle det kinesiske marked via Canton Fair.

.

Med etableringen i 1957 er Canton Fair den messe, der går længst tid tilbage, er den største i omfang med både flest købere, sælgere og indkøbere, det største produktsortiment og største omsætning. Seneste messe tiltrak 510.000 indkøbere fra 229 lande og regioner og understreger den store værdi messen har.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*