Københavnske O Days klar med årets programmet dagsfesten på Refshaleøen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Den københavnske festival O Days har offentliggjort yderlige otte nye navne til sommerens dagsfest på Refshaleøen. Det er både danske og internationale navne og byder på alt fra italiensk-dominikansk R&B, britiske beats til dansk jazz. Det skriver festivalen i en pressemeddelelse.

.

Multikunstneren Emma Sehested Høeg slutter sig til årets program. Hun bevæger sig i feltet mellem musik, skuespil og performance og har netop spillet en udsolgt koncert i Store Vega og er aktuel i TV-serien Killjoy.

Blandt de nye navne finder man også norske Skatebård, som er et etableret navn på den elektroniske musikscene, samt den britiske stjernekomet Venbee, som leverer høj energi og drum’n’bass.

Derudover bliver First Hate, Svaneborg Kardyb, Yendry, Nooriyah og Fyraftensboogie præsenteret i dag til et lineup, der allerede består af navne som blandt andre Jada, Underworld, Kind mod Kind og Nia Archives.

.

Elektropop og jazz

“Med årets sidste store musikpakke har vi sat fokus på nogle af de stærke aktører, vi har herhjemme. Fra First Hates dunkle elektropop til Svaneborg Kardybs kølige jazz og Fyraftensboogies unikke DJ sets. Og så er multitalentet Emma Sehested Høeg jo et unikum på den danske kulturscene”, siger Theodor Clausen, musikchef i O Days’ ledelsesgruppe.

Dermed ser det foreløbige program således ud:

–    Torsdag den 3. august optræder Emma Sehested Høeg (DK), Gop Tun DJs (BR), Kokoroko (UK), Kind mod Kind (DK), Nia Archives (UK) og Todd Terje (NO).

–    Fredag den 4. august optræder Underworld (UK), Julie Pavon (DK/HN), First Hate (DK), Joy Anonymous (UK), Venbee (UK), Skatebård (NO) og Fyraftensboogie (DK).

– Lørdag den 5. august optræder Yendry (DO/IT), Gazzi (ES), JJ Paulo (DK/TZ), Jada (DK), Svaneborg Kardyb (DK) og Nooriyah (UK).

.

Musik med havudsigt

O Days finder sted for andet år i træk på Sønder Hoved på Refshaleøen. Med en placering ud til vandet og med udkig til centrum af København er omgivelserne tænkt ind i samspil med scenerne. Fra drivhuset kan man lytte til dansevenlige dj-sets, mens hovednavnene spiller på den store ovale scene. Ifølge Theodor Clausen er omgivelserne på Refshaleøen med til at spille ind i den helt særlige atmosfære, der er karakteristisk for O Days.

“Scenerne er bevidst skabt med henblik på at skabe en intim musikoplevelse. Og det er ret særskilt at kunne få lov til at opleve store navne som Underworld og Jada i så intimt et forum,” siger Theodor Clausen og tilføjer: “På den internationale front er vi også enormt glade for at kunne præsentere Yendry, der har skabt et unikt mix af R&B, pop, og traditionel latin. Det er perfekt til en solskinsdag langs havnefronten på O Days ”.

.

Gæster kan købe 3 Days Tickets til hele festivalen eller 1 Day Tickets, hvor torsdag koster 400 kr. og fredag/lørdag koster 500 kr. Køb af billetter: www.odaysfestival.dk/tickets

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*