Movia lover Bus 7A vender tilbage til Sluseholmen til september

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Den har været lovet tilbage et utal antal gange. Bus 7A. Men gang på gang er det blevet udsat. Nu lyder meldingen fra Movia, at det bliver september. Nærmere kommer selskabet det ikke.

.

Hvis du savner bus 7A på ruten gennem Sluseholmen, så kommer den – måske – snart tilbage. For den kommer ikke tilbage i april. Det bliver først i maj. Det gjorde den så ikke. Så forlød det, at det blev til sommer. Nu hedder det september. Det oplyser Movia til Lokalavisen Havnefronten.

”Der er i øjeblikket vejarbejde langs ruten for 7A ved Teglholmen/Sluseholmen, som forventes afsluttet i midten af september. Movia beklager de gener det måtte medføre for passagerer”, skriver Movia i en mail til Havnefronten.

Normalt ville rute 7A køre ad Teglholmsgade – Støberigade – Sluseholmen og Sydhavnsgade. Bare ikke lige nu. Det betyder, at bussen ikke betjener en række af stoppestederne.

Kunderne kan se ændringerne på DOTs hjemmeside dinoffentligetransport.dk og i Rejseplanen. Her vil man også kunne se, hvornår første afgang vil være. Både hjemmesiden og app’en bliver opdateret i forhold til entreprenørens gravearbejde.

1 Comment

  1. Kunne I ikke lave noget journalistik på, hvad det er, der er galt, og hvad der trækker ud og ud og ud og ud i stedet for blot at være informationsportal. Det er virkelig noget, der interesserer jeres potentielle læsere.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*