Tivoli siger farvel til 2023 med fyrværkeri

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Fyrværkerientusiaster har udsigt til en farverig himmel, når Tivoli tager hul på årets sidste åbningsdage under Jul i Tivoli. Der lægges ud med fyrværkerishow første juledag, og herefter fortsætter det den 26.12., inden det hele kulminerer selve nytårsaften

.

Tivolis fyrværker Gunnar B. Knudsen er en af de dygtigste og mest erfarne fyrværkere i Danmark. Siden 2006 har han været manden bag Tivolis store fyrværkerishows, og hvert år har han gjort en dyd ud af at overgå sig selv.
I år kan fyrværkerientusiaster se frem til to meget julede og meget forskellige julefyrværkerishows på de to stemningsfulde juledage den 25. og 26. december. Her kan de bl.a. opleve farfalle-bomber, som sprænger i æstetiske sølvsløjfer på den sorte december-himmel. Selve nytårsaften er der til gengæld designet helt nyt fyrværkerishow med et nyt farvetema, der folder sig ud over Tivoli, så resten af København også får glæde af at kigge med, hvis de løfter blikket mod den 180 årige forlystelseshave klokken 23.00

.

Ekstraordinært

”Jeg laver noget nyt hvert år og til hvert show. I år kan man i jule-showene se frem til farfalle-bomber, som eksploderer i smukke sølvsløjfer, mens der til Nytårsshowet er lavet helt nyt farvetema. Jeg håber mine shows vil underholde og forbløffe – både de almindelige gæster og fyrværkerientusiasterne. De to juleshows er stemningsfulde og meget forskellige. Så man kan roligt komme i Tivoli begge dage, for det vil være to forskellige oplevelser, og der vil være stor variation på både opbygning, fart og farver. Og så er der jo også nytårsshowet d. 31. december, som bliver mere bombastisk og med fuldt tryk på””, siger Fyrværkeren Gunnar B. Knudsen.

.

Fra jul til nytår

”Det er en del af Tivolis dna, at fejre nytåret med en række større fyrværkerier. Vi ved, at mange fyrværkerientusiaster kommer langvejsfra for at se hvad vi nu har fundet på og skal man tro vores fyrværker, så har han virkelig meget nyt i posen år. Der er også tradition for at mange omkring København stopper op ser på showet. Det kan tydeligt aflæses på de sociale medier, hvor der flittigt bliver delt fyrværkeri billeder”, siger Tivolis pressechef Torben Plank.

.

Program

25.12.23 Klokken 20:45 Julefyrværkeriet
26.12.23 Klokken 20:45 Julefyrværkeriet
31.12.23 Klokken 23:00 Nytårsfyrværkeriet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*