BK Frem stiller op til særpræget samarbejde med unge hjemløse

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Den 26. april stiller Boldklubben Frem op til en opvisningskamp i samarbejde med værestedet Hellebro i Valby. Her kan tilskuere blive skiftet ind i kampen, hvis de møder op til arrangementet iført en Frem-trøje.

.


Fredag den 26. april er der gadefodbold i Valby, når Boldklubben Frem stiller op imod unge hjemløse fra det lokale værested Hellebro i en opvisningsfodboldkamp. Formålet er at få flere til at støtte op omkring arbejdet med at sikre gode forhold for unge hjemløse i Valby og omegn.

De to hold kommer til at have fem spillere på banen ad gangen, og BK Frems direktør Frans Barkler fortæller, at 3. divisions øjeblikkelige førerhold i dagens anledning vil være ledet af klublegenden Per Wind, mens en anden Frem-legende, Ole Mørk, gæsteoptræder som træner for Hellebro.

.

Vi giver en hånd

”Frem har ikke stort overskud af penge, men vi har overskud af energi og kærlighed, og det vil vi rigtig gerne dele ud af. Hellebro gør et super vigtigt arbejde, som vi meget gerne bakker op om og hjælper til med at skabe noget opmærksomhed omkring. Det ligger dybt forankret i klubbens DNA at give noget tilbage til lokalsamfundet,” siger Frans Barkler.

”Derudover har vi besluttet, at tilskuere iført en Frem-trøje kan blive skiftet ind undervejs i kampen. Det synes vi er en god måde at signalere lokalt fællesskab på. Den her kamp er for alle – og mon ikke der er nogen derude med en ikke-realiseret drøm om at spille en kamp for Frem,” tilføjer direktøren.

.

Glade for hjælpen

Også Eva Ridel, direktør for Hellebro, ser frem til opgøret, som hun håber kan være med til at tiltrække endnu flere medlemmer og støtter til foreningen.

”Som ung hjemløs kæmper man fra dag til dag for at finde et sted at overnatte og at få noget at spise. Men de unge hjemløse fra Hellebro synes faktisk, at det allerværste er at føle sig usynlige og have opfattelsen af, at ikke at høre til. Fodboldkampen mod Frem gør de enkelte unge synlige i et sundt fællesskab, der bygger på sport og sammenhold. Den oplevelse tror jeg vil gøre en større forskel i deres liv end ord og politiske hensigtserklæringer,” siger direktøren, der for en stund får ny stillingsbetegnelse, idet hun har takket ja til at agere dommer i kampen.

Gadefodboldkampen bliver spillet fredag den 26. april klokken 15.30 ved værestedet Hellebros kontor på Mosedalsvej skråt over for Nordisk Film.

Der er tale om et alkoholfrit arrangement, hvor der vil gengæld vil være gratis kaffe, kage, slushice og sodavand til tilskuerne, ligesom der er hoppeborg til børnene.

Derudover er der altså mulighed for at blive skiftet ind i den to timer lange opvisningskamp, hvis man møder op iført en Frem-trøje. Møder man op iført en hvid trøje, kan man blive skiftet ind for Hellebro.

BK Frem har ligeledes indledt et samarbejde med herberget WeShelter og herfra tilknyttet en såkaldt runner, som får til opgave at uddele fribilletter og eventuelt tiltrække sponsorer i det lokale erhvervsliv.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*