Direkte fly fra København til verdens største lufthavn

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Til sommer bliver det muligt at flyve direkte fra Københavns Lufthavn til Atlanta i USA. 17. juni åbner SAS en ny rute fra København til hovedstaden i delstaten Georgia. Det skriver lufthavnen i en pressemeddelelse.

.

Atlanta bliver ofte kaldt Sydstaternes hovedstad, og den amerikanske storby har masser at byde på – lige fra store oplevelser inden for kultur og historie til imponerende restauranter og førende sportshold.

17. juni åbner udvider SAS sit rutenetværk i USA og åbner en daglig rute fra København til Atlanta, som er verdens travleste lufthavn med imponerende 107 millioner passagerer om året.

“Det er en fantastisk nyhed, at SAS tilføjer endnu en rute til USA. Atlanta er en kæmpe lufthavn med gode forbindelser til resten af Nordamerika, så det vil komme mange passagerer til glæde. Det gælder både danskere og nordeuropæere, der gerne vil til USA, men også de mange amerikanere, der gerne vil til Danmark og resten af Europa” siger Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

.

Endnu bedre forbindelser til Nordamerika

Ruten til Atlanta er SAS’ 10. rute til Nordamerika i det kommende sommertrafikprogram fra København. I alt vil fire flyselskaber betjene 13 direkte ruter fra København til Nordamerika hen over sommeren.

“Ruten til Atlanta betyder, at der bliver endnu bedre forbindelser mellem Danmark og Nordamerika, og det giver Københavns Lufthavn en endnu bedre position som et vigtigt trafikknudepunkt. Vi er meget tilfredse med at flere flyselskaber vælger København til og at de eksisterende selskaber udvider rutenetværket”, siger Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

Første flyvning med SAS til Atlanta er den 17. juni 2024. Der vil være daglige afgange med en moderne Airbus A330-300, som har plads til 266 passagerer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*