Ny smagsvariant til Valentinsdag fra Bülow

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Lakrids By Bülow giver Valentinsdag et ekstra lag af sødme med lanceringen af den nye Love-variant Peaches. Samtidig kommer den velkendte Strawberries & Cream tilbage på hylderne for at sætte scenen for en valentinsdag.

.
Valentinsdag nærmer sig med hastige skridt, en dag, som flere danskere hvert år ser frem til at fejre i kærlighedens tegn.

I hjertet af Lakrids By Bülows fejring finder man i år Peaches, en nyfortolkning af forførelse i form af gourmetlakrids. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Den nye variant er en hyldest til kærligheden, hvor ferskner møder en kerne af blød, sød lakrids, indhyllet i hvid chokolade med et strejf af passionsfrugt og afsluttet med en knasende sukkerskal.

“Love-lakridsen Peaches er lavet med kærlighed, og vi har bogstaveligt talt gjort lakridskernen hjerteformet. Smagen er et samspil af saftig fersken, vores søde signaturlakrids og lækker, hvid chokolade, som jeg har balanceret med lidt salmiak. Jeg håber, at alle vil blive forelsket i Peaches og give den med kærlighed – til sig selv eller en man holder af,” ​​siger Francisca Listov-Saabye, Head of Product Development hos Lakrids By Bülow.

.

Smagen af kærlighed

Ved siden af den nye Peaches bringer Lakrids By Bülow den velkendte Strawberries & Cream tilbage til Valentinsdag.

Den populære variant, inspireret af den danske sommerklassiker ’jordbær med fløde’, kombinerer syrlige jordbær og cremet fløde med sød hjerteformet lakrids, omsluttet af hvid chokolade – en smagsoplevelse, der både vækker minder og kan skabe nye, hvis man deler den med en, man holder af.

For dem, der ønsker at udforske en bredere vifte af smagsvarianter fra Lakrids By Bülow, tilbyder Love Selection Box mange muligheder.

Her er der både velkendte favoritter og limited editions, der gør den til en glimrende gaveidé – måske til sig selv.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*