Datapolitik

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Denne hjemmeside udbydes af:

Medieselskabet Havnefronten ApS, Vesterfarimagsgade 1, 3, 1614 København V, Danmark.

Telefon: 42 42 14 91 CVR: 36731923 e-mail: info@havne-fronten.dk

Når du skriver til os på havne-fronten.dk, tegner et abonnement på avisen, køber en ydelse, søger job eller tilmelder dig nyhedsbrev, så accepterer du samtidig vores datapolitik herunder.

1. Vi behandler oplysninger i forbindelse med køb

Havnefronten indsamler og behandler de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med abonnementstegning, tilmelding til nyhedsbrev og kurser, køb af bøger og andet i webbutikken. Det drejer sig om navn, adresse, postnummer, e-mail og eventuelt betalingsoplysninger.

Oplysningerne indsamles og behandles med hjemmel i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, for at kunne levere det produkt (avis, nyhedsbrev, bog, kursus mv.), som du har bestilt og den service, der er knyttet til produktet.
2. Vi bruger oplysningerne til at forbedre vores produkt og service

Vi indsamler trafikdata på information.dk, i e-avisen og i Information Miniature både for almindelige besøgende, ind-loggede brugere og abonnenter. For abonnenters vedkommende knytter vi trafikdata sammen med oplysninger om abonnementstype og levetid. Det gøres med hjemmel i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, som omhandler legitim interesse. Vi bruger disse oplysninger til at forbedre funktionaliteten på hjemmesiden, og for eksempel undgå, at en pop-up besked bliver vist flere gange, dels for at få et større kendskab til, hvordan og hvor meget de enkelte artikler bliver læst. Det hjælper os til at forbedre avisen og målrette de nye produkter, vi udvikler løbende.

Information.dk er desuden tilsluttet Dansk Online Index, som måler al trafikken på danske websites. Der indsamles oplysninger om IP-adresse (anonymiseret), tidspunkt, tekniske oplysninger om enhed fx OS, browser version m.v. Data gemmes uden tidsbegrænsning i aggregeret form, der ikke kan føres tilbage til brugeren. Målingen udføres af Gemius på vegne af Danske Medier Research ApS, der er dataansvarlig. Du kan her læse persondatapolitik for Dansk Online Index. Læs mere om hvordan du fravælger indsamling af data fra dine besøg under cookiepolitik.
3. Du kan framelde dig nyhedsbreve

Du kan framelde Informations nyhedsbreve nederst i de e-mails, du modtager fra Information eller på selvbetjeningen på information.dk. Her kan du også se, hvilke nyhedsbreve du aktuelt er tilmeldt og tilmelde dig nye nyhedsbreve.

Hvis du afmelder dig et nyhedsbrev, vil vi fortsat opbevare din e-mailadresse for at undgå, at vi sender e-mails til dig igen, og for at du igen kan have mulighed for at tilmelde dig et af vores nyhedsbreve. Hvis du vil undgå dette, kan du kontakte kundeservice på tlf. 33 69 60 60 eller på abonnement@information.dk.
4. Servicemeddelelser er en del af abonnementet

Den e-mailadresse og det telefonnummer, der er knyttet til et abonnement, vil blive brugt til servicemeddelelser pr. e-mail og sms/mms i forbindelse med det aktive abonnement. Det drejer sig om meddelelser om f.eks. dit køb, ændringer du har foretaget af dit abonnement, aktuelle leveringsproblemer af avisen og ændringer af abonnementsbetingelser.

Servicemeddelelser pr. e-mail, som udsendes for at sikre, at du får vigtig information om dit abonnement, kan ikke afmeldes men stopper automatisk, når du ikke længere er abonnent. Servicemeddelelser pr. sms/mms kan afmeldes, når du modtager disse eller med det samme på selvbetjeningen på information.dk. De stopper ligeledes, når du ikke længere er abonnent.
5. Du kan sige nej til markedsføring

Du har altid mulighed for at framelde dig markedsføring fra Information. Det gør du på samme medie, som du modtager markedsføringen fra, dvs. enten i de enkelte e-mails, sms/mms og eller over telefon. Alternativt kan du framelde dig på selvbetjeningen på information.dk eller kontakte kundeservice og få dem til at framelde dig.

Efter at dit abonnement er opsagt, anvendes dine kontaktoplysninger kun i forbindelse med vores egen markedsføring og til interne analyser. Dagbladet Information vil efter gældende lovgivning løbende kontakte tidligere abonnenter pr. e-mail og telefon med gode tilbud. Du kan frabede dig denne type henvendelser, enten når du modtager dem, ved at kontakte Informations Kundeservice eller hos CPR-registeret via borger.dk.
6. Vi samarbejder med udvalgte databehandlere

Behandling af data i forbindelse med avislevering og kundehenvendelser sker i samarbejde med en række eksterne databehandlere. Vi har aftaler med disse eksterne databehandlere, som håndterer data efter nøje fastlagte procedurer.
7. Vi opbevarer data i højest fem år

Dine personoplysninger bliver ifølge lovkrav gemt i fem år efter, at du har købt et abonnement hos Information. Efter fire år vil vi ikke længere anvende kontaktoplysningerne i forbindelse med markedsføring telefonisk (jvf. pkt. 5).
8. Vi behandler personoplysninger i forbindelse med jobansøgninger

Når vi skal besætte ledige stillinger hos Information behandler vi ansøgernes personoplysninger med hjemmel i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f, idet vi har en legitim interesse i at besætte stillingen med en passende kandidat.

Oplysningerne vil kun blive brugt internt i Information i forbindelse med besættelse af den opslåede stilling. Dog kan vi efter aftale med dig gemme og behandle oplysningerne i forbindelse med besættelse af andre eller fremtidige stillinger. Det vil kun være Informations HR-afdeling samt de personer, der er direkte involveret i rekrutteringen, der vil have adgang til oplysningerne. Oplysningerne vil ikke blive delt med andre.

Vi sletter dine oplysninger senest 6 måneder efter modtagelse af din ansøgning, medmindre du har givet samtykke til, at vi opbevarer dem i længere tid, eller der forinden er opstået et sagligt behov for at opbevare dem i længere tid.
9. Beskyt din brugerkonto

Din adgangskode er nøglen til din brugerkonto på information.dk. Vi anbefaler at bruge en unik kombination af bogstaver, tal og andre tilladte tegn samt, at du aldrig videregiver din information.dk adgangskode til andre.

Hvis du alligevel giver din adgangskode eller personlige oplysninger til andre, skal du huske, at det er dig, der er ansvarlig for alle handlinger, der bliver foretaget fra din brugerkonto.

Hvis du mister kontrol over din adgangskode, kan det medføre, at du også mister kontrol over dine personlige data samt, at tredjemand udfører juridisk bindende handlinger i dit navn, som kan have graverende konsekvenser for dig. Hvis din adgangskode er kommet i andres hænder, skal du derfor straks informere Information herom og ændre din adgangskode.
10. Du har ret til indsigt og til at blive slettet

Du har efter databeskyttelsesreglerne en række rettigheder, når vi behandler oplysninger om dig:

a) Ret til at se oplysninger (indsigt): Du kan bede om at få indsigt i de personoplysninger, som vi har registreret om dig efter reglerne om indsigtsret.

b) Ret til berigtigelse: Du har ret til at få berigtiget urigtige oplysninger om dig selv.

c) Ret til sletning: Se pkt. 7 og 8 om vores generelle slettefrister. I visse tilfælde kan du have ret til at få slettet oplysninger om dig, før vores generelle slettefrist indtræffer.

d) Ret til begrænsning af behandling: Du kan i visse tilfælde have ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

e) Ret til indsigelse: Du kan i visse tilfælde have ret til at gøre indsigelse mod vores eller databehandlerens behandling af dine personoplysninger.

f) Ret til at trække samtykke tilbage: Hvis du har givet samtykke til behandling af en eller flere personoplysninger om dig, kan du på ethvert tidspunkt trække dit samtykke tilbage efter de persondataretlige regler. Medmindre vi har et andet lovligt behandlingsgrundlag, kan vi ikke længere behandle de pågældende oplysninger.

Hvis du ønsker at benytte dig af disse muligheder (a-f), kan du kontakte Information på datapolitik@information.dk

g) Ret til at klage til Datatilsynet: Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger, hvis du mener, at behandlingen ikke sker efter gældende regler. Du kan finde Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Har du spørgsmål i øvrigt om behandling af personoplysninger eller andre forhold om Informations ydelser og produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan rette henvendelse til: datapolitik@information.dk eller Informations Kundeservice på tlf. 3369 6060

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*