Lokalavisen Havnefronten 9.-10. december 2020

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Fisketorvet har fuld fart på planerne om udvidelse. Der skal blandt andet være hotel, kontoret flere butikker – og så kommer der et nyt food corner, hvor Fisketorvet åbnes op ud mod havnen, der blandt andet udstyres med en træbrygge.

Så har vi mødt Grethe Nielsen, der efter mange år på Berlingske er sprunget ud som karikaturtegner med domicil på Bryggen.

Så er kunstneren Per Arnoldi ikke udpræget begejstret af den nye renovering i Nybrogade – for kommunen har snuppet hans elskede københavnerbænke og istedet lavet nogle runde cirkler med bænke, der reducerer udsigten.

Og så kan man ikke bare opsætte hegn. Heller ikke på 60 cm. Det har ejerforeningen Metropolis på Sluseholmen måtte sande, så nu er der startet en dialog med Teknik- og Miljøforvaltningen om lovliggørelse – og den slags kan gå begge veje. Enten kommer hegnet ned eller får man tilladelse til at have det stående.

Så rykker planlægningen af Lynetteholmen tættere på og derfor har Lokaludvalget på Christianshavn sat sig i spidsen for en borgerhøring om den miljøredegørelse, som skal gennemføres som næste skridt mod realiseringen.

Og så har vi to sider med julestemning i Nyhavn – men efter at regeringen har lukket for cafeer og restauranter, så er opslaget vist mest for at se alt det, som man går glip af.

Og så venter vi stadig på, at der kommer lys på strækningen mellem Cykelslangen og Bryggebroen, kan du læse avisen. Det er nemlig stadig ikke på plads og nu begynder politikerne har være utålmodige.

Avisen runddeles i lokalområdet og har du ikke fået den i postkassen, så kan den også hentes i områdets supermarkedet (minus Føtex på Fisketorvet). Normalt kan den også hentes på cafeer og restauranter – og har de take away, så kan du også finde den der.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*