Lokalavisen Havnefronten 19.-20. maj 2021

Læs hele avisen i bunden af denne artikel. Du skal blot scrolle ned i bunden. Du kan se hele billedet i stort format ved at klikke på det.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Hvis du ikke har en el-bil, så kan du glemme alt om at køre over Langebro. Det er et af forslagene til en helt ny – og temmelig radikal – trafikplan i København, hvor kommunen går på jagt efter alle de bilister, der ikke køre grønnest muligt. Ikke engang bilister i en hybridbil, der kører på både el- og benzin vil fremover kunne køre over broen. Samtlige borgerlige partier ryster på hovedet.

Så har Fælledby – sådan kalder By & Havn byggeriet på Amager Fælled – vundet en international pris. Det har dog ikke formildet Amager Fælled Venner, der stadig vil have byggeriet, der er gået i gang, stoppet. Her nægter man at anerkende, at det løbet er kørt og det er for sent.

Så står en helt ny Steinerskole færdig i den gamle DSB by. Der mangler bare eleverne. De kan ikke rykke ind. Ikke pga corona men fordi Københavns Kommune ikke vil give tilladelse inden områdets skoleveje er på plads. I mens går eleverne på midlertidige lokaler i Nordvest.

Så har Sluseholmen fået sin første frisør – små ti år efter at de første beboere flyttede ind. Samme område er sundhedshuset nu også åbnet med både læger, apotek m.m.

Så har Havnefrontens egen Mikkel Bækgaard været forbi Fars Dreng på bryggen, der serverer bl.a. brunch i “lokal verdensklasse”. Coronaen kom lige i opstarten, men nu er knægten ved at være tilbage.

Og så skulle man ikke tro, at en lille græstot, skulle give de store problemer – men det gør den. I hvert fald hvis man som grundejerforening sætter en lille kun 60 cm højt hegn omkring for at forhindre, at den kan bruges som hundetoilet. Og så hjælper det ikke at de lokale er begejstrede for at børnene nu kan lege der uden at blive smurt ind i hundelort eller er i fare for at falde i vandet. Måske er der en løsning på vej.

Det og en million millard andre ting kan du læse om – helt gratis – i lokalavisen Havnefronten. Vi kommer både på print og online.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*