Åbnede fitnesscenter på Teglholmen midt i corona-krise

Eva Behrmann blev ramt af corona-krisen fra starten. Humøret er dog stadig højt. Foto: Palle Bo Nielsen / Havnefronten.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Af Jesper Schou Hansen

 

Det er måske ikke det mest optimale tidspunkt at åbne et fitnesscenter på. Det erkender Eva Behrmann, der står bag nystartede Level Fitness på Teglholmen.

”Da jeg startede, var der ikke skyggen af nogen corona-epidimi, og jeg havde arbejdet længe med planerne, set efter lokaler, fundet investorer og potentielle kunder. Så selvom coronaen var der fra starten, så var det nu”, fortæller Eva Behrmann.

I begyndelsen ramte de forskellige sanktioner ikke så hårdt som i dag. Mest fordi hele konceptet er baseret på træning i små grupper med max 12 personer plus træner på holdet.

”Så da forsamlingsforbuddet lød på 10 ialt, skulle vi nedsætte holdene med tre, hvilket ikke gjorde den store forskel for forretningen – og jeg er sikker på, at vores medlemmer kun syntes, det var dejligt med endnu mere personligt fokus”, siger Eva.

Hen over sommeren gik det rigtig fint – og når man ikke måtte træne inde, var udendørstræning et fint alternativ. Men i takt med tiden, voksede antallet af medlemmer, så den seneste nedlukning ramte hårdt.
”Da vi er en nyopstartet virksomhed, har vi ikke muligheden for hjælpepakker, og vores overlevelse har udelukkende været i hænderne på vores medlemmer. Vi har verdens bedste medlemmer, et stærkt fællesskab, som alle kæmper for Levels Fitness”, fortæller Eva.

 

Støtte fra medlemmer
I forbindelse med 2. nedlukning indsamlede trofaste medlemmer over 10.000 kroner på kun få timer – indsamlingen gik til at leje p-pladser i p-huset ved siden af. Planen var at forsætte vores holdsessioner under afdækning. Men trods vejledning af coronalinjen mv. blev vores ide om træning i p-huset lukket, inden vi overhovedet gik i gang. Så var det ud i regnen igen.
”Jeg har flyttet flere tons fitness udstyr tur/retur utallige gange siden maj – det bliver man lidt træt af – modstand er der nok af, men vi kan brokke os eller omstille os – i Levels Fitness, der omstiller vi os”, fortæller Eva.

”Derfor har vi skabet Levels Homegym, som gør, at alle medlemmer stadigvæk kan tilmelde sig hold via vores app etc. så jeg kan se alles navne til hver eneste live session – og på den måde coache hver enkelt deltager på deres puls – jeg kan altså se, om de træner hårdt nok på hjemmefronten”, fortæller Eva.

Medlemmer i hele Danmark

Levels Homegym virker, og derfor kommer der nu nye med fra hele Danmark.

”Med to hold dagligt og egen træning er jeg oppe på 18 timer ugentlig træning. Min krop er efterhånden ved at være træt”, fortæller Eva, der selv har været professionel proces trainer i ni år, trænet professionelle bodybuildere og sportsudøvere til både DM, EM og flere internationale konkurrencer verden.

Hendes personlige rejse er også baggrunden for Levels Fitness og er skabt på baggrund af erfaringen med at gøre mål og resultater tilgængelig for alle – ikke kun dem, der har råd til en personlig træner.
”Levels Fitness er et konceptbaseret træningscenter, hvor vi fokuser på teknik, form og resultater. Vi udfylder gabet mellem de billige “gør det selv fitness løsninger” og så den omkostningsfulde personlig træning. Det samme er gældende for Levels Homegym, og vi har allerede nu flere i gang på virtual bootcamp, hvor de også får personlige kostplaner og løbende formtjek og samtaler.
Efter omstændighederne klarer vi os, men ærlig snak så sover de færreste fitness-ejere vel godt om natten disse dage.

Træning og kost

Du har måske hørt det før. Det handler ikke kun om motion – men også om kost og motivation. Det kan de godt skrive under på hos Level Fitness.

”Vores mission er at forbedre danskernes livsstil, derfor er alle vores træninger ekstremt effektive og stærkt vanedannende. Vores medlemmer elsker at træne og gør det regelmæssigt og konsekvent – det samme gælder med kosten. En vedvarende livsstilsændring kræver vejledning, motivation, coaching og et stærkt fællesskab for at komme i mål”, fortæller Eva Behrmann, der har de opdaterede tilbud liggende på virksomhedens hjemmeside.

Der kan man også orientere sig om de øvrige tilbud og hvilket udstyr, man kan bruge, når det fysiske fitnesscenter igen får lov til at åbne som normalt. Hvornår det bliver, ved Eva Behrmann lige så lidt om, som alle vi andre.

”Vi glæder os til at være tilbage i lokalerne igen som normalt – og der er stadig plads til nye ansigter. Det gælder, uanset om man skal starte fra et ikke eksisterende niveau, eller man bare leder efter et nyt træningscenter og i forvejen er rutineret”, fortæller Eva Behrmann.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*