Altan-firma må fyre fordi kommuner er bagud

Teknik- og Miljøforvaltningen er håbløst bagud med sagsbehandlingen af byggesager, så altanfirma må fyre folk selvom de har opgaver nok. Foto: Jesper Duus Stenkvist / Havnefronten.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Selvom der er masser at lave, så har Altan.dk måtte afskedige eller bede folk om at gå ned i tid på grund af lange sagsbehandlingstider primært i Københavns Kommune.

Det er nemlig kommunen, som skal give tilladelser til at opsætte altaner – og det tager nu så lang tid, at Altan.dk har ordrer for 300 millioner kroner, der ligger og samler støj.

Det er Teknik- og Miljøforvaltningen, som skal godkende sagerne og her erkender man, at det er et problemet, men at man håber et nyt digitaliseringssystem, kan vende situationen.

Hos DFs Finn Rudaizky er der imidlertid ikke den helt store forståelse. Han mener, at borgmester Ninna Hedeager Olsen fra Enhedslisten svigter sin opgave.

”I disse Covid-19 tider kæmper mange virksomheder for at overleve – og mange lønmodtagere mister deres job. Det virker derfor helt urimeligt, at Teknik- og Miljøforvaltningen med langsom sagsbehandling er med til at skade nogle af de firmaer, som fortsat kan holdet hjulene i gang og dermed skaber yderligere arbejdsløshed”, siger Finn Rudaizky, der nu vil tage sagen op i udvalget. Overfor Havnefronten fortæller han, at han mener, at der er tale om ”endnu en skandalesag” fra Enhedslisteborgmesteren.

Abo

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*