Bryggebo leverer flexleasing i luksusklassen

Fair Flex Leasing
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Skal leasingbilen være lidt udover det sædvanlige, så er Mick Schultz Kollat fra Islands Brygge god at kende. Han står bag virksomheden Fairflex Leasing, der finder den perfekte bil til netop dig – også selvom der måske kun findes ganske få eksemplarer af den i verden.

 

Tekst og foto: Mikkel Bækgaard

 

Det er ikke en hvilken som helst bil, der holder foran os på kajkanten på Islands Brygge denne solrige forårseftermiddag. Det er en Mercedes S63 Brabus 800 i en helt særlig udgave, købt hjem fra Tyskland.

“Den her bil findes der kun tre eksemplarer af i hele verden. Men vi kan skaffe en sådan hjem, hvis vores kunder ønsker det. Eller alle mulige andre helt specielle biler”.

Sådan lyder det fra Mick Schultz Kollat, da Havnefronten møder ham tæt på hans hjem på Islands Brygge. Her er han netop ankommet i den åbne Brabus, hvor kalechen elegant bliver rullet ned til ære for kameraet og nysgerrige blikke fra forbipasserende.

Bilen på kajkanten kører Mick Schultz Kollat i selv, men han kunne lige så godt tilbyde den til sine kunder. Han står nemlig bag virksomheden Fairflex Leasing, der tilbyder bilglade kunder finansiel leasing af præcis de luksusbiler, som kunden ønsker.

“Modsat traditionelle leasingselskaber, så har vi ikke en fast flåde af biler, som kunderne kan vælge imellem. Vores kunder ønsker sig i stedet en bestemt bil – fx den her Brabus – og så køber vi den hjem til dem. Og det kan være alt fra en Audi til en Ferrari eller Lamborghini”, forklarer Mick.

 

Alternativ måde at finansiere bilkøb

Finansiel leasing, som Fairflex Leasing tilbyder, adskiller sig fra traditionel leasing på den måde, at det ikke udelukkende er leasingselskabet, der ejer bilen. Det er kunden, der teknisk set ejer bilen, som virksomheden skaffer hjem i perioden. Kunden betaler kun afskrivningen på grundprisen – svarende til ca. 15% af bilens pris uden moms og afgifter – og så betaler kunden over en periode moms og afgifterne til Fairflex Leasing for at have nummerplader på i perioden.

Dermed er det en særlig måde at finansiere et bilkøb på – et alternativ til et traditionelt billån, hvor bilens fulde beløb og moms og afgiftens fulde beløb finansieres og taber værdi. Og når bilen på et tidspunkt skal sælges videre, er der et langt større marked – fx til udlandet – og så har kunden ikke bundet store beløb i afgifterne, som kun skal betales for den periode, hvor kunden rent faktisk har brugt bilen.

“Moms og afgifter udgør jo op til to tredjedele af bilens samlede pris her i Danmark, så flexleasing, som vi tilbyder, er en måde at finansiere købet af dyre luksusbiler på en fair og attraktiv måde – og som fungerer hundrede procent efter lovens rammer”, siger Mick Schultz Kollat.

 

Ingen vej tilbage

For Mick Schultz Kollat selv er det en stor fornøjelse at beskæftige sig med luksusbiler. Hans øjne lyser op, når han taler om acceleration og de oplevelser, det giver at køre i de eksklusive biler – en glæde, der også har smittet af på hans kone, betror han os:

“Hun har virkelig også taget det til sig, så nu er der ikke nogen vej tilbage for hende – for når man først har vænnet sig til at køre i en god bil, så er det svært at undvære det”, griner han.

Og for ham er det samtidig en mulighed for at brede denne glæde ud til andre – og at få de penge, han selv blandt andet har tjent gennem ejendomsinvesteringer og forskellige opfindelser, til at arbejde på en ny måde.

“Så kan jeg kombinere min glæde ved biler med en god forretning”, siger han.

 

Fairflex Leasing

Virksomhed, som tilbyder flexleasing af luksusbiler. Bag Fairflex Leasing står Mick Schultz Kollat, der blandt andet tidligere har investeret i ejendomme og står bag flere opfindelser. Udover at drive leasingselskabet driver Mick Kollat også et entreprenørfirma sammen med sin hustru. www.fairflexleasing.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*