Indbyggerne på Nobelholmen rykker ind

Der mangler stadig lidt oprydning på grunden, men ellers er lejeboligerne klar. Foto: AP Pension.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Af Jesper Schou Hansen

 

Ejendomsbyggeriet på Nobelholmen, en boligø i kanalbyen Enghave Brygge tæt ved Fisketorvet, er afsluttet. Det skriver AP Pension, hvis datterselskab, AP Ejendomme, har stået for projektet. Dermed kan AP Ejendomme overdrage nøglerne til de kommende lejere på Nobelholmen.

Nobelholmen er en del af Københavns ny kanalby, Enghave Brygge, der stille og roligt nærmer sig sin afslutning efter mange års byggeri.

 

Får metro

For at sikre områdets trafikbetjening bliver området forbundet af broer, ligesom der kommer metro til området. En cykel- og gangbro til Islands Brygge er også på tegnebrættet.

Her mangler politikerne dog fortsat at finde pengene, men har besluttet, at der inden åbningen af metroen om nogle år skal ligge færdige planer for området.

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, glæder sig over, at ejendomsprojektet nu er færdigt.

”Vi er særdeles glade for, at vi har kunnet afslutte et vellykket byggeri i hovedstaden, så vi kan være med til at tilbyde attraktive boliger til nogle af de mange, der er på jagt efter en bolig i København. Beboerne i Nobelholmen har kort afstand til de mange muligheder, som vores hovedstad byder på, og samtidig er der gode transportmuligheder inden for kort rækkevidde med både S-tog og snart metro”, siger Peter Olsson. Boligerne i Nobelholmen fordeler sig på et-fire værelser og spænder mellem 61 og 152 kvadratmeter.

Udover AP Pensions 192 lejeboliger har AP Pension også opført 25 almene boliger for FSB med CASA som totalentreprenør.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*