Christianshavner skal stå i spidsen for DF til Region Hovedstaden

Finn Rudaizky, Dansk Folkeparti, Borgerrepræsentationen, Københavns Kommune.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Det mangeårige medlem af såvel Københavns Borgerrepræsentation som Region Hovedstaden, Finn Rudaizky, er ny spidskandidat for Dansk Folkeparti i Region Hovedstaden til regionsrådsvalget til efteråret. I forvejen er Finn Rudaizky, der privat bor på Christianshavn, også spidskandidat til valget til Københavns Borgerrepræsentation.

Som nummer to blev valgt Rene Danielsson fra Bornholm, mens Lars Vestergaard, der også stiller op til Borgerrepræsentationen kom på en 3. plads og på 4. og 5. pladsen kom to tidligere folketingsmedlemmer, Marlene Harpsøe og Morten Marinus.

De følgende pladser blev besat af Eva Bechmann, Amida Sardar, Paw Karslund samt Cecilie Kristensen og Jan Erik Messmann, ligeledes tidligere MF. DF opstiller i alt 19 kandidater.

“DF går til valg på, at få afskaffet de lange ventetider på mammografi scanninger og få nedbragt de fortsatte forsinkelser på operation af brystkræft patienter samt lang ventetid på andre undersøgelser og operationer”, siger den nyvalgte spidskandidat Finn Rudaizky.

“Vi er også meget bekymret over, at unge med psykisk sygdom, dropper ud af deres uddannelse, på grund af lang ventetid til psykiatrisk behandling. Og så synes vi, at det er foruroligende, at borgerne skal rende rundt med permanent hovedpine i årevis, fordi Hovedpinecentret ikke har kapacitet til de syge borgere”, fortsætter Finn Rudaizky.

Af andre ting, som DF vil tage op i valgkampen, er ifølge Rudaizky kampen mod de røde partiers fortsatte indskrænkning af busruter og den deraf følgende konsekvens, at passagerer “flyttes” fra den kollektive trafik over i privatbiler. “Rent spildevand, flere træer og flere grønne områder, bliver også en vigtig del i DF’s kampagne”, slutter Finn Rudaizky.

Abo

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*