Dækservice fra Teglholmen kommer og skifter dækkene der hvor du er

Povilas Mankelevicius leverer dækskifte convenience-style.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Tekst og foto: Mikkel Bækgaard

 

Hvorfor køre på værksted med bilen for at få skiftet dæk, når mekanikeren kan komme til dig. Det er tanken bag APM Dæk, en ny mobil dækservice, som iværksætteren Povilas Mankelevicius fra Teglholmen står bag.

Der er godt nyt til havnens bileejere, der står til at få skiftet fra vinter– til sommerdæk. Det er nemlig blevet noget lettere, efter at det nystartede firma APM Dæk har ramt gaden. Her er der nemlig tale om en mobil dækservice, hvor en mekaniker kommer forbi i virksomhedens specialindrettede varevogn og skifte dæk, hjul og lignende på stedet. Så i stedet for, at du skal køre til mekanikeren, så kommer mekanikeren til dig.

 

Slip for turen til værkstedet

“Vi henvender os til kunder, der ikke har tid til at køre bilen på værksted for at få skiftet dæk. Og det er heller ikke nødvendigt, for vi kommer til kunderne i stedet. Så kan du få skiftet dæk, mens du fx er fitnesscenter eller laver mad – eller vi kan komme forbi dit arbejde”, fortæller iværksætteren Povilas Mankelevicius, som står bag det nystartede firma.

Til formålet har Povilas Mankelevicius fået indrettet en stor sort varevogn til en mobil dækstation. Inde i varevognen er der – ud over dæk, værktøj og donkrafte – specialudstyr til at håndtere dækskift på stedet.

“Vi kan klare opgaven hurtigt og til en pris, der ligger under mange værksteders priser – og til beboerne rundt om havnen kan vi nok godt lave en ekstra rabat. Og det kræver ikke megen plads. Kunderne skal bare sørge for, at der er 60 cm til rådighed rundt om bilen, så kan vi klare det”, siger Povilas Mankelevicius.

 

Ejer også transportfirma

At igangsætte virksomheder er ikke nyt for den litauisk fødte Povilas Mankelevicius, der bor på Teglholmen med sin hustru, der også er ved at åbne en skønheds- og frisørsalon på Engholmene. Han ejer også et transportfirma, der blandt andet beskæftiger sig med udbringning af pakker – blandt i samarbejde med Bring.

Det er da heller ikke Povilas Mankelevicius selv, der kører ud og håndterer dækskifte på stedet.

“Jeg har ansat en uddannet mekaniker, der kommer ud og ordner dækskiftene”, fortæller han.

Og bor man i lejlighed og derfor ikke har megen plads til sine vinter– eller sommerdæk, så er der også hjælp at hente hos APM Dæk.

“Vi tilbyder også opbevaring af dæk for vores kunder. Og så kommer vi ud med dækkene, når man skal have dem skiftet”, siger han.

 

APM Dæk er convenience

Mobil dækservice, hvor en mekaniker kommer ud i en specialindrettet varevogn og foretager dækskift og dækservice på stedet. www.apmdaek.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*