Hart Bageri rykker fra Christianshavn til Holmen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Af Anders Bo Petersen

 

Du har hidtil fundet gourmet-bageriet Hart på Christianshavns yderste spids på hjørnet af den bygning, hvor 108 drev restaurant, og hvor Broens Gadekøkken også er placeret overfor. Men i weekenden var det slut, for Richard Hart, chefbager og medejer af Hart Bageri, har flyttet sin butik. Ikke sådan vanvittigt langt væk – for han har bare taget springet over på Holmen til det historiske Mærsehus.

Og både salget af brød, kage og wienerbrød fra det populære bageri fortsætter helt uændret.

“Vi har grebet chancen for at åbne i nye lokaler. Det er den flotteste bygning i hele byen med solopgang på den ene terrasse og solnedgang på den anden. Man kan endda sidde og kigge på Amalienborg, mens man nyder bølgeskvulpet”, siger britiske Richard Hart.

Hart Bageri er altså flyttet til det historiske Mærsehus, en fredet bygning fra midten af 1700-tallet, hvori den danske flåde opbevarede deres mastekurve.

“Det er det perfekte sted at sidde og nyde en kardemomme-croissant eller en bid frokost. København viser sig virkelig fra sin flotteste side her, og vi kommer til at udvide vores sortiment, så man også kan få en bid mad i løbet af dagen”, siger Richard Hart.

 

Glad for Christianshavn… men

“Vi har været meget glade for at holde til på Christianshavn og flytter heldigvis kun et par hundrede meter væk, så det bliver ikke til besvær for vores stamgæster. Til gengæld er de nye lokaler større, så vi har fået mere plads og kan på den måde smide ekstra ting på menuen”.

Hart vil i de nye lokaler have en større menu end hidtil på Christianshavn, f.eks. deres kendte kimchi-sandwiches og et bredt sortiment af kager. Man vil som altid også kunne nyde kaffe, the, naturvin og fadøl.

Butikken vil være åben syv dage om ugen fra morgen til aften. Således er det både muligt at købe bagværk med hjem til morgenbordet eller sætte sig i solen langs vandet for at nyde de unikke omgivelser.

 

Lille kæde

Hart Bageri åbnede på Frederiksberg i 2018 og har siden serveret genfortolkninger af danske bagetraditioner til lokalmiljøet. Alt er bagt fra bunden i små portioner og med håndværket i fokus hos Richard Hart, som med et internationalt hold i ryggen har været med til at løfte barren for surdejshåndværket i byen.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*