Lokalavisen Havnefronten 17.-18. november 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Skal metroselskabet bidrage til ny cykel- og gangbro over havnen? Det synes Borgerrepræsentationen, der nu har bedt Teknik- og Miljøforvaltningen om at starte de drøftelser.

Den nye skole på Sluseholmen ligger pt. på Elværksvej – på Engholmene. I barakker. Og dens parkeringspladser er optaget af en masse biler, som intet har med skolen at gøre. Så skolens lærere holder ulovligt parkering og skolens leder må bruge tid på at flytte bilerne for lærerne – nogle gange hver kvarter.

Og så er der åbnet et par nye butikker – bl.a. Ren Cykel på Slueholmen, mens Hart bageri er rykket ind på Holmen. Til gengæld har Hart lukket på Christianshavn. Her har man så fået en ny cafe. Havnefronten har noget om det hele.

Og så har vi været rundt om husbåde på havnen – og det er ikke sådan helt lige til kort at gengive det. Men det kan både være dyr, besværligt og meget andet. Læs med i Havnefronten, som tager rundt i bydelene langs havnen.

Avisen findes også i trykt form og omdeles til alle beboere langs havnen samt til supermarkedet, cafeer og restauranter i området.

Havnefronten 20211117 Compressed

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*