Kunstudstilling på Havneholmen

Tyske Hartmut Stockter bor og arbejder fra en plante- og blomsterrig husbåd på Skibbroen
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Danmarks måske mindste rum for kunstudstilling – Kunstvinduet på Havneholmen – indrettes nu som Hartmut Stockters forskningsstation. Der står specialredskaber klar, som er bygget til den næste opdagelsesekspedition i et krydsfelt, hvor dyr og planter, der er observeret i området, er afbildet blandt andet i smeltet plastik og brændt med lup i krydsfiner.
Hartmut Stockter anvender brugte og fundne materialer i sin finurlige kunstneriske produktion af selvopfundne og praktisk unyttige, men til gengæld tankevækkende og poetiske, apparater og konstruktioner, der giver frit løb til fantasien. Hans kunst kredser sig om kunst, kultur og menneskets livsvilkår i et moderne samfund.
Tyske Hartmut Stockter bor og arbejder fra en plante- og blomsterrig husbåd på Skibbroen. Siden han bosatte sig i København har han forfulgt samspillet mellem nybyggeriet og det lokale dyre- og planteliv, og fra husbåden går han ofte ud for at iagttage det omkringliggende plante- og dyreliv, som giver inspiration til værker som ‘Bærbar Rotteomdanner’ i aluminium, kobber, acrylglas, filt, maling og kunstige egernhaler, Det Mobile Multisensorium – med blandt andet en kikkert-bazooka, hvorigennem man kan udforske den vilde natur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*