Line Barfod indstilles som Enhedslistens borgmesterkandidat til kommunalvalget

Line Barfod. Enhedslisten. Foto: Folketinget.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Ved en vejledende urafstemning har et stort flertal af Enhedslistens medlemmer i København peget på Line Barfod, som partiets borgmesterkandidat ved kommunalvalget den 16. november 2021. Det fortæller partiet i en pressemeddelelse.

“Enhedslisten er et af de største partier i København, og vi skal blive endnu stærkere. For der er brug for nye tanker og idéer til, hvordan vi går forrest i klimakampen, og hvordan vi får flere boliger som almindelige københavnere har råd til. En by hvor mennesker ramt af sygdom og arbejdsløshed får hjælp, i stedet for at blive jaget rundt i systemet”, siger Line Barfod i forbindelse med urafstemningen.

“Vi skal skabe en by, hvor vi giver fællesskaber forrang og spekulanter vigepligt. Billige boliger (som ikke kan skabes, red.), bofællesskaber og nye boformer frem for dyre luksuslejligheder. Storbyer kan ufattelig meget, hvis vi tør bruge mulighederne. Det tør Enhedslisten”, siger Line Barfod.

-Jeg glæder mig til, sammen med det stærke hold af kandidater og de mange seje medlemmer af Enhedslisten, at skabe konkrete resultater, der gør en reel forskel for københavnerne og for klimaet.

Urafstemningen blandt medlemmerne kommenteres i pressemeddelelsen af bestyrelsesmedlem Leila Stockmarr.

“Enhedslistens bestyrelse i København er meget tilfredse med den rekordhøje stemmedeltagelse, og er glade for at indstille Line med så klar en opbakning fra et flertal af medlemmerne i København”, siger Leila Stockmarr, bestyrelsesmedlem i Enhedslisten København:

Baggrund:

Bestyrelsen for Enhedslisten København har på baggrund af resultatet af den vejledende urafstemning indstillet Line som borgmesterkandidat.
Blandt seks opstillede kandidater afgjorde Line Barfod valget allerede i første runde med 57,1 % af stemmerne. Medlemmerne i København tager endeligt stilling til bestyrelsens indstilling ved den årlige generalforsamling d. 6. februar. Også den samlede opstillingsliste over kandidater bliver ligeledes valgt på Enhedslisten Københavns generalforsamling den 6. februar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*