Nye læger melder klar til Sundhedshuset på Sluseholmen

Læge Heidi Hedegaard rykker ind i Sluseholmens Sundhedshus til april – og åbner for tilgangen af nye patienter. Foto: PR foto.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Af Jesper Schou Hansen

 

Der skulle rykke to praktiserende læger ind, når det nye sundhedshus åbner til april. Den gode nyhed er, at der rykker mindst fire og måske fem praktiserende læger ind.

Det fortæller Heidi Hedegaard, der sammen med Jonas Meile kommer til at stå for det nye lægehus, der altså bliver en del af Sundhedshuset Sluseholmen.

De to praktiserende speciallæger i almen medicin Heidi Hedegaard og Jonas Meile flytter sammen med deres ansatte fra den nuværende praksis i det gamle Sydhavn til Sluseholmen, hvor der samtidig udvides ikke kun med flere læger, men også med flere faciliteter.

”Vi kommer til at få tre gange så mange konsultationslokaler i forhold til nu”, fortæller Heidi Hedegaard – og de mange nye kvadratmeter er netop årsagen til, at de kan udvide med flere læger og andet sundhedsfagligt personale.

Udover Heidi Hedegaard og Jonas Meile vil lægehuset bestå af to-tre andre speciallæger i almen medicin, sygeplejerske, lægesekretær, uddannelseslæger og et hold medicinstuderende. Med tiden er planen at ansætte mere sundhedsfagligt personale såsom en jordemoder.

Desuden får lægehuset et veludstyret laboratorium, så de selv kan tage EKG, mange typer blodprøver, måle lungefunktion, foretage egne dyrkninger og mikroskopi og meget andet til gavn for patienterne.

 

Fleksibelt lægehus

”Vi gør en dyd ud af at være imødekommende og fleksible. Og vi gør os umage med at have fokus på og tid til den enkelte patient. For os er den gode behandling et samarbejde. Vi tilbyder tid samme dag, når det er nødvendigt, vores telefon har åbent hele dagen, vi har aldrig ferielukket, og vi arbejder på at kunne tilbyde udvidede åbningstider, når vi lander i det nye sundhedshus”, forklarer Heidi Hedegaard.

Netop placeringen i et sundhedshus, der også rummer andre funktioner, som f.eks. et apotek, ser hun som en stor fordel.

”Der er ”tre trin” ned til apoteket, hvis recepten ikke er nået frem, eller vi lige skal koordinere med hinanden. Det vil alt sammen komme husets patienter og brugere til gode”, siger Heidi Hedegaard.

I forbindelse med flytningen til Sundhedshuset Sluseholmen åbner Sydhavnens Lægehus for tilgang af nye patienter.

Der arbejdes fortsat på at få flere speciallæger, tandlæge, fysioterapeut, kiropraktor og lignende ind i Sundhedshuset Sluseholmen.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*