Lokalavisen Havnefronten 1.-2. december 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Der var reelt aldrig mulighed for at bygge et hotel tæt på Ørsted på Engholmene. Alligevel lod Teknik- og Miljøforvaltningen developeren NPV bruge millioner på projektet inden kommunen gennem en nabohøring opdagede fejlen. Politikerne blev orienteret om problemer på få linjer godt skjult under et orienteringspunkt på en udvalgsdagsorden.

Så har GoBoat, der startede på Bryggen, introduceret et sauna-koncept – som man dog skal ind i kanalerne for at gøre brug af.

Den midlertidige Sluseholmen Skole holder til på Engholmene – og her har man massive parkeringsproblemer. Og ikke mange lader til at, at myndighederne står i kø for at påtage sig deres ansvar.

Ministeriernes Børnehus trænger til en ordentlig renovering – men i øjeblikket føler bestyrelsen sig mere eller mindre ude af loopet med kommunen, der – trods institutionen ejer bygningen – arbejder temmelig autonomt med projektet.

Fra nytår er det slut med de nuværende restauranter i det gamle toldkammerbygning i Havnegade. Almanak har åbnet i Operaen og Havnefronten har besøgt dem. Afdelingen i Havnegade er historier fra januar.

Det er en masse andet kan du – gratis – læse om i denne uges udgave af Havnefronten, der omdeles til husstande langs havnen, der siger ja til ugeaviser. Avisen kan iøvrigt hentes i områdets supermarkedet, biblioteker, restauranter etc.

Havnefronten 20211201 Compressed

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*