Lokalavisen Havnefronten 10.-11. februar 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Selvom Københavns Kommune har vedtaget lokalplanen for byggeri af Fælledbyen ved Vejlands Alle, så vil Amager Fælled Venner starte en klagesag, som de håber kan forhindre byggeriet. Op til afstemningen var der stor diskussion, for ville SF og Radikale være tunge på vægtskålen? Og kunne det så forhindre byggeriet i givet fald? Men som det også var tilfældet efter seneste kommunalvalg, så er der flertal for byggeriet uden de to partier, som begge kendte med at stemme for sådan som de indgik forlig om får år tilbage.

I samme åndedrag vedtog politikerne lokalplanen Stejlepladsen – og her bliver også protester. Om det også her lykkedes at igangsætte en klagesag er mere tvivlsomt.

Så har Teglholmen fået sin egen lille børnetøjsproducent. Charity Tembo Mikkelsen har kastet sig ud i tilværelsen som iværksætter.

Og på de kanter, har Havnefronten været på gåtur med Anne Køster, der giver tips og råd til takeaways i den sydlige del af havnen.

På Bryggen skulle de egentlig være igang med en frugthave. Men det er forsinket og her midt februar venter folkene stadig på at kommunen får skrevet de sidste papirer.

Så kan man begynde at glæde sig til sommer. Af mange årsager. En af dem er flere nye stop på havnebussens rute. Et i Nordhavn, et ved Bryggen og et ved Enghave Brygge.

Det og meget mere kan man læse i avisen – både fysisk og online.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*