Lokalavisen Havnefronten 13.-14. januar 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Et længe ventet permanent saunaanlæg til vinterbaderne på Bryggen hænger i en tynd tråd. Embedsmændene vil have politikerne til at droppe projektet i dets nuværende form.

Så volder byggeriet på Bryggens Bastion fortsat problemer. Denne gang er det søjlerne den er galt med. Det har fået DFs Finn Rudaizky til at kræve sagen på dagsordenen i Teknik- og Miljøudvalget. Han er ikke begejstret for udsigten til at bygherren Bach Gruppen evt får tilladelse til at bruge en ikke europæisk-standard i byggeriet.

Så skulle en frugthave være plantet på Bryggen, hvor haveforeningen Sønderbro holder til. Men det har kommunen stoppet indtil jorden er undersøgt for mulige forureningskilder.

Så er der kommet et par rigtige kokke ombord på restaurationsskibet Vandvid ved Sluseholmen. Havnefrontens madskribent Mikkel Bækgaard har mødt dem i privaten til en snak om hele situationen.

I den anden ende af havnen – på Christianshavn – så er det gamle bolværk dukket frem under Nordeas gamle hovedkontor i Ørkenfortet, som er ved at blive omdannet til NH hotel. De første undersøgelser tyder på, at der er tale om et 300 år gammelt bolværk.

Det og meget mere kan du læse om I Havnefronten, som er på vej rundt i postkasserne. Eller du kan læse avisen lige her:

.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*