Lokalavisen Havnefronten 14.-15. juli 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Der er ikke fundet en eneste af Stor Vandsalamander i det lysåbne land, hvor byggeriet på fælleden skal ligge. Alligevel skal byggeriet stoppe. Det har to nævn besluttet. Og det ærgre den politiske ordfører hos Socialdemokratiet Jonas Bjørn Jensen. Efter redaktionens afslutningen, har Fælledby (der står for byggeriet) alligevel fundet et hul, så arbejdet kan fortsætte.
Så har vi en historie om de kæmpe underjordiske bassin til regn- og kloakvand, som ligger totalt skjult i byen. Blandt andet ligger der et på Islands Brygge. Men hvor? Det kan du læse om i denne uges udgave af Havnefronten.
Og så fortsætter arbejder på Stejlepladsen. Der var ikke noget at komme efter for klagerne, så nu kører projektet videre med at bygge lejeboliger.
Det kan godt være, at du gerne vil have flere badezoner. Men det er ikke alle, der synes det er en god ide. På Tangholmen er planlagt en badezone. Det synes hverken Københavns Roklub eller de lokale beboere er en god ide. Roklubben synes, at der er taget nok af havnen og de lokale frygter en partyzone i stedet. Til gengæld bakker naboforeningen og Vesterbro Lokaludvalg op om badezonen. Politiker (og nabo) mener, at kommunen må sikre, at området ikke bliver partyzone inden noget etableres.
Og så huser Christianshavn et sted, hvor unge anvist af kommuner kan komme godt igang med livet. Vi har besøgt Base2 sammen med socialborgmester Mia Nygaard (Rad.)
Det – og en pokkers masse mere – kan du læse om i denne uges Havnefronten. Se pdf udgaves herunder.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*