Ny bøde for spontant fest med soundboks i Havneparken

Foto: Havnefrontens arkiv.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

For tredje dag i træk har politiet har bødeblokken fremme i Havneparken på Islands Brygge efter at endnu en nattefest gav et hav af klager.

“Vi sigtede i nat en 18-årig kvinde for at spille høj musik i Havneparken på Islands Brygge. I Havneparken er der forbud mod elektronisk forstærket musik mellem kl. 20-07 i hverdagene”, skriver Københavns Politi i en orientering til Havnefronten.

Dermed er det 3. gang på lige så mange dage, at politiet har bødeblokken fremme overfor unge, der bruger Havneparken på Islands Brygge som festivalplads – trods forbuddet mod forstærket musik på hverdage mellem 20-07 og fredag/lørdage mellem 22-07.

I følge Havnefrontens oplysninger ligger en bøde på 1500 kroner.

Både Havneparken, Sandkaj i Nordhavn samt flere andre områder i byen har været hårdt ramt af spontane nattefester – ofte på en hverdag – hvor unge har brugt områderne til at holde fest. Det har været et stort problem for lokale, der på den måde har fået frataget nattesøvnen.

I flere områder har beboere kunne berette om hvordan disse spontane nattefester også har trukket et spor af vanvidskørsel, handel med stoffer og større eller mindre bjerge af affald med sig.

Man kan orientere sig om kommunens støjregler her: https://www.kk.dk/nyheder/nye-regler-traeder-i-kraft-tre-steder-i-byen-faar-festen-et-sluttidspunkt

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*