Lokalavisen Havnefronten 16.-17. juni 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Det kører ikke så godt med den kommunale planlægning på Københavns rådhus og det frustrerer flere af politikerne. Havnebussernes nye stoppesteder bliver forsinket – for Teknik- og Miljøforvaltningen havde lige glemt, at de skulle lave aftaler med de lokale grundejere på Islands Brygge og Enghave Brygge om hvor havnebusserne skulle lægge til.
Så kommer der nye restauranter i både Operaen og Skuespilhuset hvor henholdsvis Almanak og Aamans rykker ind.
Så er det gået op for flere politikere på Rådhuset at den grønne omstilling ikke kommer af sig selv og hvis københavnerne skal købe el- og hybridbiler, så skal der nok opsættes rigtig mange flere ladestandere.
Og så kan det nye boligkvarter Engholmene glæde sig over både cafe, vinbar, cafe og restaurant, for developeren NPV investerer i en virksomhed, der skal sparke gange i bylivet i området. Unægtelig et noget unikt initiativ for en developer.
Så sker der en del i den sydlige del af havnen, hvor Havnefronten har talt med et par iværksættere, som vil sælge engangskopper til kaffe – eller hvad du nu vil drikke – og som bagefter kan spises. Og så flytter en optiker til den nybyggedel del af Sluseholmen. To faktisk. Havnefronten har mødt dem.
Og så har DF valgt spidskandidat til Regionen og det bliver christianshavneren Finn Rudaizky, som også står i spidsen for DF i København.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*