Lokalavisen Havnefronten 2.-3. juni 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

De ulovlige nattefester med soundbokse langs Københavns havn fortsætter. Årets første dage med godt vejr tiltrak omgående festglade unge, der så stor på forbuddet om forstærket musik i aften og nattetimerne. Samtidig lancerer København en kampagne med asfaltklæberne, postkort og plakater, der skal få de unge til at skrue ned. Kritikerne giver ikke det initiativ mange chancer.
Så fortsætter vanvidssejlerne med at gøre havnen usikker. Formanden for Bådelaug Havnestad, Bo Schriver, har sendt billeder af en række sejlere, der bryder reglerne, så massivt, at garvede sejlere ryster på hovedet.
Så har en ro-klub i Tømrergraven fået lagt en bro et ret skidt sted og den bøvler de en del med at få flyttet.
Og så får København et nyt plejehjem – på Islands Brygge. Det ligger i en klynge med en ny daginstitution, skolehæver og hvad kommunen kalder et “socialt værested”. Det er området tørstige sjæle, hvis skur har fået lov at overleve. Samtidig beskriver kommunen hvordan et grønt strøg skal binde Kigkurren sammen med Fælleden. Det venter de lokale spændt på bliver virkelighed.
Det og en million millard andre ting kan du læse om – helt gratis – i lokalavisen Havnefronten. Vi kommer både på print og online.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*