Lokalavisen Havnefronten 24.-25. februar 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

I en uge kunne de nye el-havnebusserne ikke sejle pga is i havnen. Det overrasker politikerne og en af dem foreslår, at man lige får undersøgt om mon ikke en mini-isbryder kan hjælpe på situationen.

Så har socialdemokratiet fløjtet til kamp mod boliger uden bopælspligt. Dem er der ca 3000 af i København – svarende til 1% af boligerne. Men samtidig står der 15.000 boliger tomme som enten er til leje eller til salg, så Havnefrontens lederskribent mener, at det er en noget falsk problemstilling socialdemokratiet forsøger at gøre noget ved.

Så er en del af Christianshavn kommer på museum. Det er et skib fra dengang Erik af Pommern var konge af Danmark og de nordtyske handelsbyer var sure over at skulle betale told til Danmark. Skibene blev fundet cirka hvor Operaen i dag står.

Og så holder det lokale apotek på Bryggen flyttedag. Det rykker nemlig til de gamle lokaler, som Tiger havde i Njalsgade.

Og så er ventelisten til daginstitutioner igen igen et problem i København. Havnefronten har talt med flere mødre på Teglholmen og Sluseholmen, så bøvler med at ikke engang garantipladserne bliver tilbudt til den aftalte tid – heller ikke selvom man tager imod en plads til Valby eller tæt på Tårnby.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*